De beste Vision Pro-apps om eerst te downloaden – 8 keuzes van experts

De beste Vision Pro-apps om eerst te downloaden – 8 keuzes van experts

Je hebt net de Vision Pro en beheerst de basis, maar nu wil je de coolste dingen in de headset zien. We hebben hier een geweldige lijst met de beste Vision Pro-apps die je eerst kunt downloaden om te zien wat de “ruimtelijke computer” van Apple kan doen. Veel hiervan zijn ook ideaal om uw Vision Pro aan vrienden en familie te laten zien.

Waarom deze lijst?

Nu denk je waarschijnlijk: “Wie ben jij en waarom denk ik dat jouw suggesties voor de beste Vision Pro-apps goed zijn?” En weet je wat… Ik respecteer deze sceptische benadering van mediaconsumptie. Dus laat me je vertellen waarom je mij kunt vertrouwen.

Mijn naam is Ben Lange en ik ben de oprichter van dit bericht hier, De weg naar virtuele realiteit. Ik rapporteer al meer dan tien jaar over XR (wat Apple 'spatial computing' noemt). Ik heb duizenden uren in de XR gestoken en heb elke grote hoofdtelefoon gebruikt die tot nu toe is gemaakt, waaronder het feit dat ik een van de eerste leden van het publiek was die ooit de Vision Pro gebruikte. Ik heb elke app gebruikt die ik aanbeveel in deze lijst. En bovenal rijd ik De weg naar virtuele realiteit Inside XR Design, Insights & Artwork-serie die onderzoekt wat een geweldig ruimtelijk app-ontwerp maakt.

Beste Apple Vision Pro-apps om eerst te downloaden

Deze lijst is bedoeld om de beste Vision Pro-apps te presenteren die de verscheidenheid aan meeslepende ervaringen vertegenwoordigen waarvan u kunt genieten in uw headset. Nu weet ik dat je je hoofdtelefoon zo snel mogelijk wilt gebruiken, dus ik geef je vooraf de lijst met de onderstaande details als je meer wilt weten voordat je er eerst in duikt.

Inhoudsopgave van de beste Vision Pro-apps

 1. Ontmoeting met dinosaurussen
 2. Mysterieuze plaatsen
 3. Zwarte doos
 4. Fluister wereld
 5. Meeslepende video's van Apple
 6. Synth-rijders
 7. Luna
 8. Verbaas VR-concerten

1. Ontmoeting met dinosaurussen – Gratis

Ontmoeting met dinosaurussen Het is de meest meeslepende ervaring die ik tot nu toe in Vision Pro heb gezien, en waarschijnlijk de beste plek om te beginnen als je je vrienden en familie wilt verbazen met een demo. Het beste van alles is dat het vooraf geïnstalleerd is! Je kunt de ervaring op het startscherm van je app vinden via het dinosaurusvoetafdrukpictogram.

In deze vijf minuten durende ervaring gaat de muur open zodat je in de prehistorische wereld kunt kijken. Je maakt grote en kleine dinosaurussen van dichtbij mee, met ongelooflijk scherpe graphics.

Pro-tip: Sommige mensen zullen behoorlijk bang zijn als ze oog in oog komen te staan ​​met een levensgrote dinosaurus, vooral als ze nog nooit zo'n meeslepende ervaring hebben gehad. Je kunt misschien niet altijd raden hoe mensen zullen reageren als ze iets tegenkomen dat er zo realistisch uitziet als het is Ontmoeting met dinosaurussen.

Dus als je nog niet weet dat iemand het koud gaat krijgen – zelfs als zijn instinctieve geest hem vertelt dat hij of zij in reëel gevaar verkeert – overweeg dan om hem of haar het experiment zittend in een stoel te laten beginnen. Geloof me, je wilt niet dat iemand je headset van $ 3.500 afrukt en op de grond gooit, of regelrecht tegen de dichtstbijzijnde muur aan rent. Het gebruik van een stoel is ook een bijzonder goed idee voor mensen met evenwichts- of stabiliteitsproblemen, zoals ouderen.

READ  Louisiana Ragin 'Cajuns voetbalkom spelmogelijkheden versmallen

Als ze nog steeds in de stoel zitten te ontspannen nadat de grote dinosaurus tevoorschijn komt, is dit een goed moment om ze aan te moedigen op te staan ​​en dichterbij te komen voor een meer meeslepende ervaring.

Als je graag 2D-puzzels oplost, wacht dan maar tot je ruimtelijke puzzels probeert. Mysterieuze plaatsen Het is een 3D-puzzelspel dat meer voldoening geeft dan je zou denken. Elke puzzel is opgebouwd uit een 3D-scan van een echte plaats. Als je klaar bent, kijk je naar een gedetailleerd model van een prachtig klein tafereel, wat een betere beloning is dan het zien van het volledige plaatje van een 2D-puzzel. Zelfs als iemand is het geen groot mysterie, vind ik het Mysterieuze plaatsen heel leuk!

Pro-tip: Terwijl je het puzzelstuk vasthoudt, kun je met je andere hand de puzzel draaien door ernaar te kijken, erop te drukken en er vervolgens aan te trekken. Dit kan het vinden van een plek voor je volgende stuk veel gemakkelijker maken. En als u zich echt ontspannen en op uw gemak voelt, kunt u de puzzel met één hand draaien door het stuk dat u vasthoudt dicht bij de puzzel te trekken en het vervolgens naar links, rechts, omhoog of omlaag te duwen.

Als je meer van hersenspelletjes houdt dan van puzzels, Zwarte doos Het is de juiste app voor jou. Van de maker van de innovatieve iOS-app met dezelfde naam, deze versie van Zwarte doos Volledig opnieuw ontworpen voor Vision Pro. Daarin zul je kleine uitdagingen tegenkomen die je intelligentie en soms je verbeeldingskracht op de proef zullen stellen. De oplossingen zijn vaak eenvoudig als je ze eenmaal kent, maar je zult een tijdje op je hoofd moeten krabben voordat het lampje uitgaat, wat je eureka-moment des te bevredigender maakt.

Fluister wereld Het is geweldig omdat het niet echt een game is, maar het is ook niet echt een app. Het neemt de vorm aan van een soort digitale kantoordecoratie. Het lijkt op een exotisch klein bonsaiboompje, maar dan met een wonderbaarlijk klein bosgeestje erop. Je kunt je kleine vriend voeden door de knoppen uit de boom te plukken en ze te openen, en dan te kijken hoe hij ze achtervolgt als een goudvis tijdens het voederen. Terwijl je de geest voedt en spreekt, zal je kleine bioom veranderen en groeien.

READ  PUBG Mobile Lite 0.21.0 Laatste versie: Download het van de officiële website; Bekijk hier de stapsgewijze handleiding

Pro-tip: Fluister wereld Het is een “volume”-app, wat betekent dat hij, ook al is hij 3D, open kan blijven naast andere apps. Hij blijft staan ​​waar je hem neerzet, dus overweeg om hem op je bureau te plaatsen of in een mooie hoek in huis te plaatsen, net zoals je een plant of aquarium zou plaatsen. Als je dan toevallig op deze manier langskomt, kijk dan eens naar je kleine vriend en kijk wat hij van plan is.

5. Apple Immersive Videos – Apple TV+-abonnement vereist

Dit zijn geen apps die je technisch gezien kunt downloaden; Ze streamen video-ervaringen die je gaat doen Je kunt het vinden als je door de Apple TV-app bladert die vooraf op de Vision Pro is geïnstalleerd. Hoewel je misschien gewend bent om 3D-films in een bioscoop te bekijken, zijn Apple Immersive-video's VR180 3D-video's, wat betekent dat je in plaats van door een raam naar de scène te kijken, praktisch het gevoel hebt alsof je zit Precies daar. De beelden wikkelen zich om u heen, zodat u door uw hoofd kunt rondkijken.

Er zijn momenteel slechts vier Apple Immersive-video's beschikbaar, en deze variëren in lengte:

Avontuur (13 minuten)

Dompel jezelf onder in de wereld van avontuur als nooit tevoren. Sluit je aan bij toonaangevende atleten terwijl ze voor buitengewone uitdagingen staan ​​op enkele van 's werelds meest ongelooflijke locaties. De eerste aflevering, getiteld ‘Highlining’, afkomstig van Atlantic Productions en geproduceerd door Apple Immersive Video, bevat een ontsnapping in de buitenlucht met highliner Faith Dickey terwijl ze voor haar grootste uitdaging tot nu toe staat: een gewaagde tocht van 900 meter boven de pittoreske fjorden van Noorwegen.

Alicia Keys: trainingsruimte (20 minuten)

“Alicia Keys: Rehearsal Room” is een intieme korte film die kijkers een zeldzaam kijkje biedt in het creatieve proces van de Grammy Award-winnaar, inclusief een repetitiesessie met uitvoeringen van haar hits “No One”, “If I Ain't Got You, “en” Als ik je niet heb. “Ik heb je niet”. “Je weet mijn naam niet.”

Dieren in het wild (7 minuten)

Maak kennis met enkele van de meest charismatische wezens ter wereld van dichtbij en ontdek wat hen uniek maakt met de experts die hen het beste kennen. De eerste aflevering neemt kijkers mee naar 's werelds grootste neushoornreservaat, waar een voormalig politiechef haar leven heeft gewijd aan het redden, grootbrengen en terugbrengen van deze vriendelijke reuzen in het wild.

Meeslepende ervaring van een prehistorische planeet (4 minuten)

Geïnspireerd door de bekroonde Apple Original-docuseries van Favreau en de producenten van Planet Earth, is ‘Prehistoric Planet Immersive’ een nieuwe film die kijkers meeneemt langs de ruige oceaankust waar een kolonie pterosauriërs neerstrijkt voor een middagdutje – een film die bewijst dat het allesbehalve rustgevend kan zijn. Kijkers worden meegevoerd in het dagelijkse leven van dinosaurussen, terwijl ze zien hoe T-Rex-tieners een slaperige kolonie pterosauriërs op het strand verpletteren totdat Mama opduikt om hun groep uiteen te drijven, en een intens gevecht tussen roofvogels en een troep Triceratops in het oerwoud.

Persoonlijk raad ik eerst “Avontuur” aan vanwege het adembenemende landschap en de manier waarop het je onderdompelt in de spanning van het onderwerp. Bekijk dan eens “Alicia Keys: Rehearsal Room” om te ontdekken hoe meeslepende video je het gevoel kan geven dat je ergens bent waar je nooit zou zijn.

READ  Calyx: is deze gratis en onbeperkte VPN het downloaden waard?

6. Synth-rijders – Apple Arcade-abonnement vereist

Voor een meeslepende game-ervaring, bekijk deze port van het populaire VR-ritmespel, Synth-rijders. Het is van de grond af opnieuw opgebouwd voor Vision Pro, maar het idee is hetzelfde: zwaai met je armen op de maat en scoor hoog. Als je echt in de sfeer komt, heb je het gevoel dat je aan het dansen bent! Dit komt het dichtst in de buurt wat je zult zien Sabre heeft gewonnen Op Vision Pro misschien voor een tijdje.

Luna Het is een ruimtelijk puzzelspel, maar vergeleken met… Mysterieuze plaatsen Het is minder uitdagend en meer casual en comfortabel. Elke puzzel is een prachtig ontworpen verzameling 3D-modellen die een beetje werken als schilderen op nummer. Het is vrij duidelijk waar elk element naartoe gaat, maar het samenkomen van de kleine scène heeft op zichzelf een bevredigende charme. Wat maakt Luna Geweldig om te ontspannen en ook goed voor tieners.

Pro-tip: De puzzels in Loona kunnen op elk formaat worden geschaald. Kijk naar de puzzel, knijp beide handen samen en sleep ze vervolgens naar elkaar toe of uit elkaar om de grootte te wijzigen. Het is leuk om de puzzel levensgroot te vergroten of hem klein te maken en voor je op tafel te leggen. Je kunt de puzzel ook draaien door hem met één hand vast te houden en vervolgens te slepen.

8. Verbaas VR-concerten – Gratis (bij in-app-aankopen)

Verbaas VR-concerten Het plaatst je oog in oog met beroemde artiesten op een manier waar je niet voor zou kunnen betalen, zelfs als je dat zou willen. Deze speciaal gefilmde meeslepende scènes zijn deels performance, deels muziekvideo en vormen een werkelijk opwindende manier om muziek te ervaren in een volledige VR-ervaring. in Verbaas VR-concerten Je bent volledig omringd door het landschap en de artiesten dansen en zingen recht voor je, net als het concert waarvoor je het enige kaartje hebt.

Je kunt een voorbeeld van alle beschikbare shows bekijken, maar je moet een in-app-aankoop doen om de volledige ervaring te ontgrendelen.

Momenteel binnen verkrijgbaar Verbaas VR-concerten:
 • Zara Larsson
 • T-pijn
 • Upsahl
bijna:
 • Megan Thee-hengst
 • zevenvoudig gewroken
 • com. aespa

Hebben we geweldige apps voor Vision Pro gemist? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *