Oswego County lanceert restaurantrestauratieprogramma; Klanten kunnen coupons downloaden vanaf 23 juli | Oswego County

OSWEGO – Oswego County lanceert deze week haar restaurantterugnameprogramma om restaurants te helpen herstellen van financiële verliezen die zijn opgelopen tijdens de COVID-19-pandemie.

Vanaf vrijdag 23 juli om 13:00 uur kunnen consumenten coupons downloaden voor $ 25, $ 50 en $ 100 van de Oswego County Restaurant Recovery-website op oswegocountyrr.com. Meer dan 60 restaurants in Oswego County hebben zich aangemeld voor het programma. De lijst met deelnemende restaurants wordt op de website gepubliceerd.

“Dit programma heeft het potentieel om een ​​half miljoen dollar aan zaken te genereren voor restaurants in Oswego County”, zegt Jim Witherup, voorzitter van de wetgevende macht van de provincie. “We willen er alles aan doen om ons lokale bedrijf te ondersteunen. Gouverneur Cuomo heeft eindelijk veel van zijn eetbeperkingen versoepeld en we moedigen mensen aan om naar buiten te komen en te genieten van een goede maaltijd in een van de vele uitstekende restaurants in Oswego County. “

De provinciale wetgever heeft $ 250.000 aan noodhulp uit het Amerikaanse reddingsplan voor het programma toegewezen.

Hier is hoe het zal werken:

Vanaf vrijdag om 13.00 uur kunnen mensen inloggen op de inwisselsite van het restaurant en coupons downloaden voor $ 25, $ 50 of $ 100.

De klant brengt een voucher mee naar een deelnemend restaurant en betaalt contant voor de nominale waarde van de voucher. Het restaurant geeft een restaurantcadeaubon uit ter waarde van tweemaal de waarde van de bon, waardoor de klant zijn geld kan verdubbelen om uit eten te gaan.

Vouchers van in totaal $ 250.000 zullen beschikbaar zijn zolang ze uitverkocht zijn. Klanten moeten hun vouchers vóór 6 augustus inwisselen bij deelnemende restaurants.

Cadeaubonnen zijn drie jaar geldig. Klanten moeten minimaal 24 uur wachten voordat ze het kunnen gebruiken.

Meld u aan voor het programma van meer dan 60 lokale horecagelegenheden die open zijn voor het publiek en geen deel uitmaken van een fastfood- of nationale franchise.

Als Amazon-partner verdien ik met in aanmerking komende aankopen.

Written By
More from Eda Greene
De toelatingskaart voor het Oil India Junior Assistant Program is uitgegeven; Hier is hoe te downloaden
Oil India Limited (OIL) heeft de toegangskaart uitgegeven voor de werving van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *