De Celtics kwamen niet terug van de onderste 26 in Game 3 en verloren met 109-103

De boston Celtics Hij zakte met 26 in de eerste helft en door meerdere treffers konden ze een uitgebalanceerde aanvallende inspanning van de Heat niet verslaan. Jaylene Brown leidde de weg met 40 punten, en voor Miami was Pam Adebayo uitstekend en eindigde de wedstrijd met 29 punten, 10 rebounds en 6 assists. Brown stond ook bovenaan de weg met 7 bochten.

Bijna alles ging gedurende het grootste deel van de eerste helft naar Miami Road en won het eerste kwartaal met 21 punten. Pam Adebayo presteerde beter dan zijn beide prestaties in games 1 en 2 samen en was een aanvallend centrum, zowel in de confrontatie als in de post-up. Jimmy Butler kalmeerde uiteindelijk, maar hij was nog steeds een constante aanwezigheid die hielp de bulldozers af te zetten in de ongelukkige tijden van de Celtics. Kyle Lowry (11 punten, 4 steals) is terug, en hoewel hij vanuit een minutenperspectief beperkt was, was hij een absolute bug aan beide kanten van de bal.

In het tweede kwart zagen de Celtics er een tijdje uit alsof ze op het punt stonden gewoon vooruit te gaan met een aantal zelf toegebrachte wonden om hun lelijke hoofden op te heffen op slecht getimede momenten. Boston scoorde 11 spins in de eerste helft, met al die omzetten vanaf het begin (inclusief twee van Daniel Theis in slechts 7 minuten spelen en drie van Al Horford en Jayson Tatum). Dat in combinatie met slecht 3-punts schieten heeft alle comeback-inspanningen echt beschadigd. Alleen in Boston kon hij indruk maken, de voorsprong van Miami liep op tot 25.

READ  Kippenvleugels testen positief voor Covid-19 in China, maar er is geen bewijs van voedseloverdracht, zeggen experts

Met nog 1:45 te gaan in de eerste helft, nam Al Horford (20 punten, 14 rebounds) de leiding en drukte hij snel op 10-0 om de Celtics naar de kleedkamer te brengen. Dit bracht de achterstand van 26 punten terug tot slechts 15 met nog de helft van de wedstrijd te gaan.

Jimmy Butler moest vanwege een zere knie de tweede helft uitvallen. Vroeg in de tweede helft ging Marcus Smart voor de offensieve rebound, maar Kyle Lowry belandde onhandig op zijn rechterenkel. Al het gewicht van Lori viel op hem.

Boston maakte een sterke comeback na Smart’s blessure en stuurde fans terug in de wedstrijd. Op een moment dat waarschijnlijk de geschiedenis van Celtics zal ingaan, keerde Smart terug uit de kleedkamer onder oorverdovend gejuich van het Boston-publiek. Toen hij de vloer voor het eerst aanraakte, dobberde de pomp van Marcus Smart, duwde haar kanonnen in de lucht en raakte een enorme drievoudige hendel met een knaller van Mike Breen die me naar mijn woonkamer stuurde. Een surrealistisch moment waar je gewoon bij moest zijn. Smart eindigde met 16 punten, 7 assists en 4 rebounds.

Boston had alle vaart en had het tekort nog wat kunnen verkleinen, maar drie omzetten van Jaylen Brown en twee van Smart hebben Boston veel vaart verloren. De bal ging heel losjes om, en in een kwart waarin de Heat zonder hun topspeler speelde en Boston de voorsprong terugbracht tot slechts 9 punten, ging Miami het vierde kwartaal in met een voorsprong van 15 punten.

Na een wankele start van de vierde viel Smart Caleb Martin aan, wat leidde tot een agressief stuk uit Boston (8-0 runs). Na 10 minuten stoppen had een ander Jaylen Brown-team een ​​voorsprong van 11 via Miami. Een losse balreeks na een spin en een enorm achtervolgingsblok lieten Tatum kronkelend op de vloer van pijn.

READ  Grote klap voor Indiase IT-professionals: Donald Trump tekent order dat het inhuren van H1-B-visumhouders voor federale contracten verbiedt

Met Tatum van de grond, ging Jaylen Brown naar de volledige stermodus en reed meedogenloos naar de basket om het gat op tijd tot vier te dichten om Tatum weer in het spel te krijgen (opnieuw voor de rauwe parkmenigte).

Verderop verloren de Celtics hun kalmte met een paar roekeloze bochten van Jason Tatum. Brown gaf Boston wat hoop tegen het einde toen hij 40 punten scoorde, maar echt slechte bochten en fouten waren ten dode opgeschreven voor Boston toen ze eindigden met 23 spins, de hoogste van het team. Het is onmogelijk om dit te verslaan als je de bal veel geeft. Miami scoorde 33 punten van die 23 TO’s. Miami had een franchise franchise – Top 19 overvallen omdat Boston de hele nacht werd verwaarloosd.

Een krijsende -1 bal van Grant Williams sloot de wedstrijd af en de Miami Heat nam een ​​2-1 voorsprong en een thuisvoordeel. Match 4: maandagavond om 20:30 uur EST.

Voor meer berichtgeving na de wedstrijd over de mislukte comeback, kun je direct na de wedstrijd luisteren naar de Garden Report Postgame Show LIVE op https://www.clnsmedia.com/. Sluit je aan bij Sherrod Blakely, Bobby Manning, Josue Pavon, Jimmy Toscano en gastheer John Zannis voor alle details. Daarnaast zullen de jongens de enkelblessure van Smart en de afwezigheid van Jimmy Butler bespreken.