De eerste dag van DNC wordt afgesloten met een bizarre Billy Porter-muziekvideo

De eerste dag van DNC wordt afgesloten met een bizarre Billy Porter-muziekvideo

De finale van de Democratic National Convention van maandag was misschien de keynote speech van Michelle Obama – maar de toegift was een excentrieke muziekoptreden van “Pose” -ster Billy Porter en rocklegende Stephen Stills.

De meeste kabeluitgangen waren vlak na de toespraak van de voormalige first lady afgesneden van de conventie – voordat Porter en Stills begonnen met een vertolking van Buffalo Springfield’s hitprotestnummer ‘For What It’s Worth’.

Maar voor degenen die de surrealistische voorstelling meemaakten, waren de reacties gemengd.

“Dit is de meest flauwe bullsh – die ik ooit in mijn leven heb gezien”, een Twitter-gebruiker schreef over het spektakel.

De DNC-versie bleef trouw aan zijn roots uit 1966 toen de videoclip recente scènes van protest in het hele land liet zien. De video is gemonteerd in een stijl die meer doet denken aan kabeltelevisie uit de jaren 80 dan aan een moderne muziekvideo.

Terwijl Porter zong “Wat een velddag voor de hitte, duizend mensen op straat”, verscheen er een beeld van een Black Lives Matter-protest achter hem in een zich herhalend patroon dat de afdrukken van Andy Wharhol nabootste.

Foto’s van knielende atleten – een populaire vorm van protest tegen raciale onrechtvaardigheid – waren ook opgenomen in de video.

Reacties op de videoclip waren een mix van goedkeuring, amusement en verwarring.

“Het Billy Porter / Stephen Stills-ding is letterlijk het enige dat ik in quarantaine heb genoten dat geen koolhydraten is,” schreef een vrouw op Twitter.

Een andere Twitter-gebruiker raakte in de war door de prestaties. “Het spijt me, iemand moet het Billy Porter-ding uitleggen … ik snap het niet,” de zei man.

READ  China biedt Latijns-Amerika en het Caribisch gebied een lening van 1 miljard dollar voor toegang tot zijn Covid-19-vaccin

Written By
More from Max Mcgee

XIII remake-ontwikkelaars verontschuldigen zich | PCGamesN

XIII werd een soort cultklassieker toen het voor het eerst werd gelanceerd...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *