De eerste golf van games komt op 1 juli

Terwijl we ons voorbereiden om de kalenderpagina om te slaan, nemen we eind juni afscheid van acht games, maar we zijn ook welkom bij de eerste golf van nieuwe games voor juli. Op 1 juli komen er vijf nieuwe games op de abonnementsservice.

Zoals gewoonlijk is het een grote verscheidenheid aan titels die verschillende genres bestrijken. Niets bijzonders, maar een van de voordelen van Game Pass is de ontdekking van nieuwe games waar je misschien zelf nog nooit aan had gedacht.

De meeste van de aankomende nieuwe games zullen beschikbaar zijn via Microsoft’s suite van Xbox Game Pass-platforms: Cloud, Console en PC. Kijk eens wat er op 1 juli staat te gebeuren:

Limbo is absoluut het spel dat je in de eerste golf zou moeten spelen, hoewel er enkele andere spellen zijn die er ook leuk uitzien. Limbo is natuurlijk de bekroonde puzzelplatformgame die oorspronkelijk in 2010 werd uitgebracht. De 2D-side-scroller werd geprezen om zijn briljante puzzelontwerp, meeslepende beelden en geluid, en boeiend verhaal.

Als je het aan de trailer niet kunt zien, is het een op zichzelf staande titel die is ontwikkeld door Playdead. Persoonlijk ben ik dol op het gebruik van zwart-witte tinten, verlichting en minimale omgevingsgeluiden in de game om een ​​angstaanjagende en walgelijke sfeer te creëren.

READ  smerig en opwindend old-school racen

Aan de andere kant van het spectrum hebben we: monster bende, een wild en dwaas gezelschapsspel voor meerdere spelers. Gevaarlijke omgevingen, komische melee-gevechten en gek uitziende personages – deze game was bedoeld voor leuke memes en clips om te delen op sociale media.

Dit zijn waarschijnlijk mijn twee must-play-keuzes voor deze eerste golf van games. Onthoud dat deze collectie een aanvulling is op de games die eind juni al op Xbox Game Pass zijn aangekomen: wormen rommelenEn de ijzer oogsten En de Need for Speed: Hot Pursuit geremasterd.

Written By
More from Vanessa Hale

FIFA 21: elk stadion in de game bevestigd voor Xbox, PlayStation en pc

EA heeft bevestigd dat fans in totaal 95 voetbalstadions kunnen ervaren FIFA...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *