De eerste release van Lords of the Fallen op Xbox is uitgesteld

De eerste release van Lords of the Fallen op Xbox is uitgesteld

Wat je moet weten

  • Lords of the Fallen (2023) is een zachte reboot van de gelijknamige Soulslike-game uit 2014, ontwikkeld door HexWorks en uitgegeven door CI Games.
  • Het team achter de game deelde een bericht op Twitter over de patch van dag één, waarin stond dat PS5- en pc-spelers de game bij de lancering ‘zoals bedoeld’ zullen ervaren. De Xbox-versie van de game zal meer glitchy zijn en waarschijnlijk crashen.
  • Toegang tot de Xbox-versie van Lords of the Fallen is aan recensenten onthouden.

Aan de vooravond van de release van Lords of the Fallen (2023) deelde het team achter de game een update over Status van gamerelease op Twitter. In de verklaring bedankte het team de makers van de inhoud voor hun hulp bij het snel implementeren van patches en updates vóór de lancering van de game.

Dit wordt vervolgens gevolgd door een opmerking dat PlayStation 5- en pc-spelers kunnen genieten van Lords of the Fallen “zoals bedoeld”. Xbox-spelers zullen echter moeten wachten op de patch van dag één, die nog niet is gecertificeerd.

PC- en PlayStation 5-spelers kunnen van de game genieten zoals bedoeld. De Xbox-versie wordt momenteel bijgewerkt, waardoor deze op één lijn komt met andere platforms, en de komende dagen zal er een patch worden uitgebracht.

Gevallen prinsen op twitter

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *