Komt er een Xbox Series X xScreen-add-on?

Xbox Series S draagbaar monitor- en luidsprekersysteem van UPspec Gaming, xScreen, bereikte het Kickstarter-doel in slechts 20 minuten. Op zoek naar A $ 13.000, ongeveer US $ 10.000, heeft het project zijn financieringsdoel al overschreden met nog 29 campagnedagen te gaan. Hoewel er op dit moment geen officiële uitgebreide doelen zijn, staat Xbox Series X xScreen mogelijk op de agenda.

Is er een Xbox Series X xScreen?

Het Xbox Series X xScreen-accessoire kan worden uitgevoerd na het model Series S. In reactie op een opmerking over YoutubeUPspec Gaming van xScreen heeft verklaard dat een Xbox Series X-release “waarschijnlijk” in de toekomst zal komen.

Momenteel richt UPspec Gaming zich op het aansluiten van Xbox Series S xScreen-randapparatuur. Nadat het financieringsdoel in slechts een paar minuten is overschreden, zou de Xbox-mobiel volgende maand moeten gaan testen voor gadgets en bètatests. Dat duurt tot december, waarna xScreens in productie gaat en begint te verzenden naar backers.

De releasedatum van de Xbox Series S xScreen is januari 2022, wanneer supporters hun nieuwe hardware zullen ontvangen. UPspec Gaming streeft ernaar om bestellingen tegen eind februari uit te voeren, hoewel het proces vanwege de grote vraag vertragingen kan oplopen.

Na het snelle financieringsproces ging de fabrikant naar Twitter om zijn vroege donateurs te bedanken. Al snel ontvingen die donateurs een e-mail van het geweldige UPspec Gaming via Kickstarter: “Wauw gewoon geweldig … absoluut geweldig. Weinig woorden voor!”

Iedereen die het project wil steunen, heeft nog alle tijd om dat te doen. De Kickstarter Het biedt vroege geldschieters verschillende kortingen, waardoor toegang op de begane grond beter is dan wachten op de definitieve release in de detailhandel. xScreen-supporters kunnen kortingen krijgen van 24%, 20% en 12% op een adviesprijs van $ 249.

READ  Laat u niet misleiden door de verwarrende Xbox-edities van Call of Duty Black Ops Cold War

Klik hier voor meer informatie over Xbox Series S xScreen.

In ander Xbox-nieuws is er een gloednieuwe Sea of ​​Thieves-update in de haven getrokken. Het komt ook zelden voor dat SoT het verhaal van Belle eindelijk vertelt in een toekomstige patch.

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox One Free Play Days biedt dit weekend drie heel verschillende games

Microsoft heeft dit weekend een nieuwe Free Play Days-promotie aangekondigd op Xbox...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *