De eerste Witcher is gratis te houden bij een GOG Galaxy-download

Heb je gespeeld The Witcher? Niet de enorm populaire derde, hoor, maar CD Projekt’s 2008-serie-starter. Het is een beetje lelijker, een beetje jankier, en Geralt’s gezicht ziet er niet zo onstuimig uit. Maar het is nu ook gratis voor iedereen die de GOG Galaxy-client downloadt, zodat je voor geen enkele kroon weer in Geralt’s laarzen kunt springen.

Ik heb zelf geen idee hoe het speelt tegenwoordig. Maar het is op zijn minst een goed inzicht in de geschiedenis van de studio die voor ons ligt Cyberpunk 2077komt volgende week uit.

Vorig jaar opnieuw gelanceerd als een soort bibliotheek voor al uw andere spelbibliotheken, GOG Galaxy geeft momenteel de break-out RPG uit 2008 weg voor mensen die de nieuwste versie van de client downloaden (of updaten naar). Je kunt het claimen door naar de “recent” -tab van Galaxy te gaan en op de banner te klikken, waarbij het spel “na een tijdje” in je bibliotheek verschijnt.

Volgens deze promopagina, moet u akkoord gaan met e-mailupdates en aanbiedingen. Vervelend, maar ik moet me voorstellen dat je je vrij kunt uitschrijven zodra Geralt zich in je verzameling heeft gevestigd.

De versie die je hier krijgt, is de Enhanced Edition, die een flink aantal nieuwe missies heeft toegevoegd, een hoop bugs heeft verholpen en de onbetrouwbare lokalisatie van de originele release heeft aangepast. Het is ook de versie waarvoor onze oude man Keiron destijds heeft gerecenseerd Eurogamer – de game prijzen omdat het een geweldige pc-RPG was in een donkere tijd voor die games, terwijl je zelfs toen opmerkte dat de kijk op geslacht een beetje, nou ja, saai was.

READ  Feudal Baron is een bouwer van een middeleeuwse stad waar je speelt als een rijke middenman

“De makers van het spel hebben de neiging om niet te begrijpen dat terwijl het spelen van een spel in een seksistische wereld (zoals in, personages echt vreselijke klootzakken zijn) prima is en eigenlijk lof verdient, door seksistische mechanica toe te voegen (zoals in, wanneer je slaapt met een personage je krijgt een verzamelkaart waarop ze voor je poseren) ondermijnt eventuele serieuze bedoelingen. “

De jaren zijn natuurlijk niet zo aardig geweest voor Witcher The First. Maar het is een interessante oorsprong voor de serie, en dook in de kern van het zijn “een Witcher” op manieren die zouden worden gestroomlijnd uit latere games. Trouwens, zoals Brendy een paar jaar geleden ontdekte, had Geralt’s gamedebuut kunnen zijn veel erger.

'); jQuery (yt_video_wrapper) .remove (); }); }); } functie runFacebookPixel () {! functie (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) terugkeer; n = f.fbq = functie () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumenten): n.queue.push (argumenten)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! 0; n.version = '2.0'; n.queue =[]; t = b.createElement (e); t.async =! 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e)[0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (venster, document, 'script', '// connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '700623604017080'); fbq ('track', 'PageView'); }

Written By
More from Max Mcgee

China lanceert Rover To Mars in Space Race met de VS.

China Mars-sonde: De sonde werd gedragen door een raket van 5 maart....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *