Thunderful Games zal een exclusieve Stadia-game maken

Een van de aankondigingen die eerder deze week is gedaan, is het feit dat Thunderful Games een exclusieve Stadia-game gaat maken. Deze aankondiging werd een beetje ingesneeuwd door de andere aankondigingen, maar we wilden je niet tegenhouden.

Thunderful Games is niet de eerste studio die een exclusieve Stadia-game maakt. Het wordt de zevende studio na Splash Damage (Outcasters), Supermassive Games, Robot Entertainment (Orcs Must Die 3!), Harmonix, Uppercut Games (Submerged) en Tequila Works (Gylt). Het is nog niet bekend wat voor game het is of wanneer de game uitkomt.

Bekende uitgever

De uitgever is in ieder geval niet onbekend. Met een selectie uit de Thunderful Games-catalogus kom je uit bij de Steamworld-serie. Hier zijn er vier beschikbaar op Stadia en dit zijn enkele van de beste Stadia Pro-games. Of het om een ​​nieuwe titel in deze serie gaat of om een ​​compleet nieuwe game is nog niet duidelijk, maar dat laatste lijkt meer voor de hand liggend. Het is in ieder geval een getalenteerde groep ontwikkelaars.

Phogs! heeft deze week ook een release. Bekijk hier de launch-trailer. En mis de nieuw aangekondigde Valkyria Chronicles 4 niet. Je kunt de aankondiging hier bekijken.

READ  De handel tussen de VS en China is het enige dat in de relatie werkt
Written By
More from Aubrey Mason

WOW staat nog steeds vol met niet-speelbare aanstichters van de Blizzard-rechtszaak, en het effect

Veldmaarschalk Afrasiabi is een van de vele NPC’s die zijn vernoemd naar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *