De filmtrailer van Dynasty Warriors bevat enorme veldslagen, magische krachten en Lu Bu

Dynastie van krijgers Het is een videogamefranchise over beroemde persoonlijkheden uit de Chinese geschiedenis die enorme wapens en mysterieuze krachten gebruiken om grote aantallen onbekende vijandelijke troepen te doden. Als je denkt dat dit klinkt als een slechte introductie tot een lange speelfilm, wordt de nieuwe trailer voor de nieuwe Chinese film geproduceerd Dynastie van krijgers De film bewijst dat je het helemaal mis hebt.

Deze trailer gaat over beweging terwijl het van de ene magische stap naar de volgende beweegt. Op een gegeven moment komt Guan Yu, gespeeld door voormalig K-popidool, Geng Han, in botsing op het slagveld en zet iedereen in vuur en vlam met zijn gigantische crescent-blade crew. Vervolgens geeft de trailer ons een kort samengesteld beeld van andere gamepersonages die hun speciale krachten laten zien bij het vernietigen van het leger.

Natuurlijk zijn er ook enkele shots gewijd aan Lu Bu (Louis Koo), een van de beroemdste en krachtigste Dynasty Warriors-personages. In de korte tijd die hij op het scherm doorbracht, kwam Lu Bu tegelijkertijd drie vijandelijke generaals tegen en vernietigde hij het vijandelijke leger met bliksemschichten op zijn achtervolgers. Wat zijn er meer Dynasty Warriors dan dat?

De videogameserie ging altijd al over gekke en overdadige actie, en deze eerste trailer past perfect bij die energie. Afgezien van het werk, zal het verhaal van de film (losjes) gebaseerd zijn op de Chinese historische tekst, Records of the Three Kingdoms, die een geschiedenis geeft van de late Oostelijke Han-dynastie en de daaropvolgende conflicten tussen Cao Wei, Shu Han en Oost-Wu. Chinese staten na de val van de Han-dynastie.

READ  De obsessie van TJ Oshie met videogames gaat naar een hoger niveau

De Dynastie van krijgers De film staat gepland voor 30 april in China, maar er is nog geen bevestigde releasedatum in de Verenigde Staten.

More from Madison Garrett

Game preview: 05.06.21 vs BUF

Game voorbeeld De Penguins keren dit seizoen voor de laatste keer naar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *