De geweldige verdediging van de Giants zorgt ervoor dat ze 20 wedstrijden van meer dan .500 maken

Giants nu 20 wedstrijden meer dan 0,500 dankzij de geweldige verdediging Oorspronkelijk verschenen NBC Sports Bayara

Met twee aan de bovenkant van de negende inning en zijn team een ​​paar achter, sloeg Andrew McCutchen een bal van 108 mph in het gat links van het midden. Het was een dubbel – of in ieder geval totdat Stephen Duggar op de een of andere manier de bal greep en hem in één keer stuiterde voordat hij zijn momentum snel genoeg stopte om de bal terug op het veld te krijgen en McCutchen ervan te weerhouden als eerste te gaan.

Het leek op dit moment onmogelijk dat Duggar de bal zo hard en op dit pad tegen de muur kon houden, maar deze avond maakte hij gewoon deel uit van de beste algemene verdediging van het seizoen, zo niet de beste.

De stellaire verdediging was vooral opmerkelijk toen de Philadelphia Phillies de bal rond schopten, en de ongelijkheid in Giants pakken zege met 5-3Ze is vijfde in vijf wedstrijden in dit huis. Op de leeftijd van 45-25 hebben ze het op één na beste record in de franchisegeschiedenis met 70 games, en medio juni zijn ze verhuisd naar 20 games van meer dan 0,500.

Deze game, zoals veel van de vorige 44 overwinningen, had een goede show en een verscheidenheid aan aanvallend talent. Johnny Koito had een goede start en scoorde een punt. Maar het verschil was de verdediging, aangezien alle botsingen met handschoenen en armen werden gespeeld.

“Ik denk dat we onze verdediging blijven verbeteren”, zei coach Gabi Kapler. “Vorig jaar was een van onze belangrijkste uitdagingen en dit jaar denk ik dat we het echt hebben versterkt.”

READ  De politie van Colorado jaagt op een man die wordt beschuldigd van het doden van huisgenoten

De voorstelling begon vroeg. De Phillies kregen een homer van Odubel Herrera en raakten Bryce Harper 104 mph in het midden na een paar treffers. Met veel korte stoppunten in deze competitie, waarschijnlijk de meeste, had dat lopers in hoeken zonder einde en mogelijk een grote bocht kunnen zetten, maar Crawford greep terloops een korte sprong en begon dubbel te spelen.

“Het maakt moeilijke spelen gemakkelijk lijken,” zei Kapler. “Hij heeft veel trucs in zijn tas en hij zet zijn lichaam in goede poses en dat heeft hij ook gedaan.”

Het spel van Crawford was goed, maar het was niet eens de beste die Giant Harper maakte. Op de zesde sloeg Harper de voering van de linker veldmuur kapot en miste alleen Homer. Het was LaMonte Wade Jr. Op de perfecte plek en een perfecte worp maakte nadat hij deze had gevangen, vuurde Harper voor de tweede plaats.

“Ik wist dat hij haar hard sloeg, en toen ik wist dat ze over mijn hoofd ging, probeerde ik mezelf in een goede positie te brengen,” zei Wade. “Hij raakte het zo hard dat ik wist dat het heel goed uit de muur zou komen, dus ik probeerde mezelf in een goede positie te brengen om de bal heel goed door Crowe te gooien. Gelukkig kon ik hem eruit halen en hem helpen in verdediging.”

Terwijl de Giants al deze plays en meer maakten – Brandon Bilt onderbrak een korte rally door de hoofdloper te gooien bij een opofferingspoging – doodde Pheles verschillende plays en begon de rally van de Giants.

READ  Herziening van de voetbalrivaliteit tussen Catasauqua en Northampton op een Thanksgiving die een wedstrijd mist
GERELATEERD: Andrew Bailey van Giants Giants beschrijft het inspirerende gevecht van zijn dochter his

Crawford liet ze tweede worden met een voering naar het centrum die Herrera bekeerde, en ze viel voor de cross double. De Phillies voegden een wilde worp en pass toe in die run, en Wade’s tweebenige voering kreeg zijn eerste blik op de handschoen van Rhys Hoskins om de race gaande te houden. De Giants scoorden uiteindelijk driemaal in de rust, met veel hulp van Velez.

Coito kreeg een gelijk schot voor McCutchen tegen, maar scoorde daarna zelf het groene licht, racend vanaf het begin op Wade’s triple. Terwijl Kapler in de dug-out zat, hopend dat zijn schrijver niet gewond zou raken, Koito gooide zijn helm opzij Ze schoten op andere apparatuur.

“Ik deed het af omdat ik voelde dat als ik het bleef doen, het me zou vertragen”, zei hij met een glimlach. “Ik deed het af, zodat ik sneller kon rennen.”

More from Madison Garrett
Radar covid app spanje nu pas in gebruik in madrid
© 20Minutos De app is maanden geleden gelanceerd door de Spaanse overheid...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *