Download foto’s of exporteer ze naar een andere cloud

Google Foto’s is lange tijd de resolutie geweest op Android als u liever een back-up van uw foto’s maakt of zelfs naar cloudopslag kopieert. Omdat iedereen bij Google afbeeldingen met lage (extreem uitstekende) compressie voor onbeperkte tijd in online opslag kan parkeren. Zoals vorig jaar door Google werd onthuld, verloopt deze op 1 juni.

Vooral omdat vanaf nu nieuwe foto’s meetellen voor de 15 GB gratis opslagruimte die Google je biedt als je een account aanmaakt. Als je toch uit Google Foto’s wilt stappen, hebben we enkele belangrijke richtlijnen voor je. Vooral omdat Google op zijn minst eerlijk genoeg is om gemakkelijk te exporteren en attributen te krijgen.

 1. foto’s maken
 2. foto’s exporteren
 3. Pixels aanschaffen: voor de veeleisende Google Foto’s-fans

Trouwens, in een ander bericht laten we je de meest effectieve alternatieve opties voor Google Foto’s zien. Maar nu is het in eerste instantie echt een onderwerp van het wegwerken van de cloudopslag van Google.

Google Takeout is een hulpmiddel voor het downloaden van uw informatie van veel Google-producten en -services, zoals YouTube, Google Drive, Agenda, Gmail en zelfs foto’s. Er wordt een ZIP-bestand gemaakt met de benodigde bedrijfsinformatie, die veel opslagruimte in beslag kan nemen.

Gelukkig hoeft het bestand niet meteen te worden gedownload, maar wordt het een week lang aangeboden om te downloaden van de website van de tool of geüpload naar slechts één van de aangegeven cloudopslagproviders.

Als u een back-up van foto’s en films wilt maken vanuit uw Google Foto’s-account, Gaat naar de Google Takeout-websiteLog in met uw persoonlijke account en volg onderstaande procedures:

READ  Spelen mensen nog steeds Among Us? De laatste gegevens

Met Google Takeout kunt u details en informatie van verschillende zakelijke bedrijven exporteren. / © NextPit

 1. Klik alles deselecteren (Meestal bevat het resulterende bestand gegevens van alle andere bedrijven)
 2. Kies Google Foto’s-oplossing! In de elke knop Fotoalbums U kunt ook albums kiezen Het moet worden opgenomen in de back-up
 3. Scrol naar de onderkant van het scherm en klik op de oplossing Volgende stap
 4. Kies of u het gegenereerde bestand wilt downloaden of naar een online oplossing wilt sturen. Kies nu een ander bestand en de grootte ervan en klik eenvoudig op “Exporteren produceren”
 5. Het kan een paar uur duren om een ​​zipbestand te maken, afhankelijk van het aantal foto’s en films. U ontvangt echter een e-mail waarin staat dat uw back-up gereed is. Waaronder een hyperlink om te downloaden!

Foto- en filmpakketten zijn 7 keer te verkrijgen op de Google Takeout-webpagina. / © NextPit

In het geproduceerde ZIP- of TGZ-bestand zul je niet alleen foto’s en films tegenkomen, afhankelijk van je accountinstellingen, in het basisformaat, PNG, JPG, WEBP voor foto’s en MP4 voor films. Afhankelijk van uw accountopties ziet u ook metadata in JSON-indeling, die kan worden gecontroleerd met een standaard teksteditor.

Een andere optie die Google biedt, is om foto’s en video’s te exporteren naar concurrerende serviceproviders Flickr en Microsoft OneDrive. Het apparaat kan een unieke wens zijn voor mensen die strategieën in een van de twee hebben gepusht. Opslag is eindeloos op Flickr Pro, terwijl OneDrive is ingebouwd in je Microsoft 365-lidmaatschap.

Het exportprogramma Google Pictures to Rivals is ook toegankelijk via Google Takeouts, Log gewoon opnieuw in met het gewenste account En volg de instructies:

Google Takeout DE 3

Albumexport is eenvoudig beschikbaar voor Flickr en OneDrive / © NextPit

 1. Zorg ervoor dat u Google Foto’s kiest en klik eenvoudig op Volgende stap.
  1. Met de mogelijkheid om “Alle fotoalbums samen te voegen”, kunt u de albums selecteren die u wilt exporteren
 2. Kies de service waarnaar u foto’s en films wilt kopiëren en bel vervolgens Inhoud backlink en export bouwen
 3. Verifieer het Google-gebruikersaccount op de volgende schermen door op de “Toestaan”-oplossing te klikken
 4. U wordt doorgestuurd naar het inlogscherm voor de services die u hebt gekozen in Stap 2: Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in dit artikel in en volg de instructies
 5. Geef vervolgens Google Takeouts toegang tot Flickr / OneDrive en blijf de gegevensbestanden verplaatsen.

Als u uzelf de moeite wilt besparen om de opslag in uw Google-account te gebruiken, heeft u een keuze: u kunt een Pixel-mobiele telefoon van het bedrijf krijgen. Snaps en video’s die zijn geüpload vanaf Google-smartphones zijn niet afhankelijk van de beperking van de accountopslag als u de optie Grote hoge kwaliteit selecteert.

In het productscenario van de Pixel 3 (en al die ten tijde van het maken van dit bericht) zijn uploads van unieke foto’s en films van hoge kwaliteit, zonder compressie of inkrimping, tot 31 januari 2022 niet afhankelijk van opslagquota.

Maar is Google Foto’s net zo goed als het krijgen van een oude smartphone? Heb je de beslissing genomen om Google Shots te verlaten of wil je je opslagquotum bekijken? Laat het ons weten in de recensies!

Written By
More from Eda Greene

Download macOS 11.2.1 Big Sur met oplossing voor het opladen van MacBook Pro

U kunt nu doorgaan en macOS 11.2.1 Big Sur downloaden op uw...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *