Rohit Kumar zegt dat hij sinds zijn kindertijd geen interesse had in sport

Rohit Kumar zegt dat hij sinds zijn kindertijd geen interesse had in sport

IANS-foto’s

Rohit Kumar heeft zichzelf gevestigd als een van de beste overvallers van het land. De 30-jarige zegt echter dat kabaddi, of zelfs andere sporten, tijdens zijn jeugd nooit in zijn gedachten waren. Het verlangen van zijn vader om hem in de sport te krijgen, in combinatie met het zien van Arjuna-winnaar Rakesh Kumar, bracht hem in kabaddi, zegt hij.

“Tijdens mijn jeugd had ik geen enkele interesse in sport”, zei Rohit exclusief in Pro Kabaddi’s Live Chat-show op Instagram, ‘Beyond The Mat’.

Rohit Kumar op zijn reis

‘Mijn senioren uit het dorp speelden vroeger kabaddi. Ik zag Rakesh Kumar samen met een paar anderen spelen en dat inspireerde me om kabaddi te spelen. Mijn vader speelde korte tijd kabaddi, maar hij kwam bij de politie van Delhi.

‘Hij wilde dat ik kabaddi speelde, dus nam hij me vaak mee naar wedstrijden in ons dorp met Rakesh en Manjeet. Ik dacht dat als ik zoals Rakesh Kumar zou worden, dat het goed zou zijn. Zo begon ik, maar het was niet ’t is een continu proces, ik wisselde vroeger tussen sporten. Ik speelde atletiek en dacht aan individuele sport in plaats van aan teamsport. “

Hij zei dat hij zonder Kabaddi een heel andere carrière zou hebben uitgeprobeerd. ‘Als ik geen kabaddi-speler was, had ik geprobeerd acteur te worden’, zei hij.

Pro Kabbadi League

Bengaluru Bulls (rood) neemt het op tegen Patna Pirates in de playoff-wedstrijd op de derde plaats in de Pro Kabaddi League.Pro Kabbadi League

Rohit zei dat hij goed was in atletiek, maar zijn vader haalde hem over om kabaddi serieus te nemen en een carrière in de sport op te bouwen. “Ik was goed op 100 meter, 200 meter, verspringen en hoogspringen. Ik besloot kabaddi op te nemen omdat ik de sport begreep en mijn vader vroeg me meer moeite in kabaddi te investeren en een carrière op te bouwen.

READ  PS5-voorraad: Sony Direct is voor de tweede dag op rij weer op voorraad, snel in huis

“Geleidelijk aan speelde ik in het nationale nationale team en begon ik ervan te genieten. Ik was heel blij toen ik de uitrusting kreeg. Toen ik de trainingsuitrusting van het Delhi-team droeg, kwam de gedachte om de trui van India te dragen ook bij me op en werkte ik daar hard voor. “

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *