De Mario-film van Chris Pratt klonk slechter dan we dachten

De Mario-film van Chris Pratt klonk slechter dan we dachten

Zou mario klinken in een ander dialect zoals wahoo? We gaan het nu ontdekken Super Mario Bros-film Het optreden van Chris Pratt is uitgegaan terwijl er auditie wordt gedaan voor de trui van de loodgieter met rode dop.

Zijn stemacteurs zijn een grote zorg en angst geweest sinds de eerste trailer uitkwam. Deze eerste audio-onthulling liet zien welke audio-opties dat waren Riddler Italiaans op zijn best, en terwijl de wereld op de film wachtte, wisten fans niet wat ze ervan moesten denken. Wilden we echt een optreden van Chris Pratt van 90 minuten? Gucci-huis een beetje? Moet Mario praten?

Gedurende dit alles heeft Chris Pratt de ronde gedaan ronddwalen in zijn agenda Op de promotietour, belovend dat het ooit gewoon mensen zijn gezien worden Film, ze zullen horen wat hij wil. Ten slotte, Zoals de man zeiHij speelt al 30 jaar Mario-spellen – hij weet wat een Italiaanse loodgieter uit Brooklyn door een ooievaar naar het Mushroom Kingdom van zijn jeugd vervoert.

Echter , En toch! Mensen, ik ben hier om jullie te vertellen dat ik het gezien heb Super Mario Bros. filmEn bijna alles waar ik aan kon denken was wat er aan de hand was met de stem van Chris Pratt. Het verteerde me, als mijn eigen mentale warpbuis, elke keer dat die kleine loodgieter zijn mond opendeed. Het is moeilijk te zeggen of het gemakkelijker zou zijn geweest als Pratt helemaal geen zinvolle vocale keuzes had gemaakt. In plaats daarvan zit zijn Mario op een rare middenweg, met Mario ongelijk gekruid met een … soort accent. Het is Mario via Brooklyn door het volume lager te zetten, maar het weer harder te zetten voor een raar paasei.

Op de een of andere manier maakte Pratt geen grapje toen hij dit geluid “anders dan alles wat ik ooit heb gehoord” noemde. Op een andere zeer realistische manier ga ik nadenken over mijn auditieve reis er doorheen Super Mario Bros.Het paddenstoelenrijk voor een lange, lange tijd. Het is een ervaring die alleen chronologisch kan worden samengevat, als een afdaling in het alledaagse gefluister van waanzin, vertegenwoordigd door de prachtige stem van Chris Pratt van Mario.

READ  7 beste tips voor het bewerken van je gamevideo's 
[Ed. note: I guess this post almost vaguely spoils The Super Mario Bros. Movie, but really mostly by hazily outlining the lines where Chris Pratt and others stand out with their performances. If you are particularly precious about spoilers, or just want to be surprised about how you’ll really react to Pratt’s Mario voice, come back after you’ve seen the film.]

Het begint met adverteren

Super Mario Bros. film Regisseurs Aaron Horvath en Michael Jelinek denken dat ze schattig zijn als ze ons voorstellen aan Mario Pratt (en zijn oudere broer Luigi, ingesproken door Charlie Day) via een over-the-top commercial voor hun loodgietersbedrijf. Wil je dit echt anderhalf uur? Zou dat niet een beetje goedkoop zijn?

Dit is het punt: een overdreven accent is stressvol en het is 100% beter dan wat er hierna in de winkel ligt.

Mario verdedigt zijn broer

En we krijgen eindelijk de onthulling: Mario’s “normale” stem, die in deze film met een Brooklyn-accent spreekt. iets. Citaat van Mario door Chris Pratt uit de hoofdfilmtrailer voor Super Mario Bros-film: “Oké, we gaan.”

Mario zegt ‘Mama Mia’ in slow motion

Maak je een grapje? Ik begrijp dat we niet vasthouden aan de taal van Mario, maar we gaan gewoon de spot drijven met Mario en zijn logo’s? AH oke. Je krijgt een uitgebreide referentie, wat dan ook.

We zijn in het paddenstoelenrijk!

We hebben het dialect volledig verlaten. Het is gewoon Andy Dwyer, achter een kleine kikker aan. Bedankt Nintendo!

Oh, laat maar, Peach vroeg net om een ​​’busa’?

Afbeelding: Nintendo, Illumination/Global Pictures

Dus we doen duidelijk dingen door elkaar.” Nicole Kidman Grote kleine leugensDing. Het accent zal sporadisch uit Mario glippen als een piranha die uit zijn kom glibbert om een ​​nietsvermoedende loodgieter aan te vallen, en af ​​en toe zullen we weer terug zijn in een wereld waarin Mario een identiteit heeft die verder gaat dan de ” rode hoed man.”

READ  Spelunky 2: Heel zorgvuldig op zoek naar geheimen

“Ik heb dit, geen probleem.”

Voorbeeld: wanneer Mario zichzelf gaat bewijzen op de Mushroom Kingdom-hindernisbaan, wordt hij weer ons favoriete kleine Italiaanse videogame-icoon.

Bowser zegt “Oh ho ho ho – trouwklokken!” En de geestelijke gezondheid wordt even hersteld

Afbeelding: Nintendo, Illumination/Global Pictures

Jack Black blijft de MVP van de film, en die regellezing is precies waarom. Zijn stem is diep en raspend, maar hij balanceert als kampeerder zonder de prestaties van Jack Black te verliezen! Je kunt je voorstellen dat hij boven elk van de kasteelniveaus van Bowser uitstijgt, lavakuilen draagt ​​in Mario Kart, of weergalmt door Super Mario Galaxyals we tijd hadden om te spelen om naar zijn gedachten te luisteren.

Mario van Pratt daarentegen is als een Xerox met La Croix-smaak: een toch al bleke imitatie die nog onbeduidender wordt door oefening. Je snapt dat Mario niet echt een personage is om mee te spelen, maar in werkelijkheid is het niet de bedoeling dat Mario verliest van Bowser.

Peach waarschuwt de kikker voor gevaar en gromt: “Ik ben nergens bang voor.”

Nogmaals: daar We zijn Manieren om binnen het kader van deze Nintendo-personages te werken, zelfs als je op een leuke manier grenzen verlegt, zoals Keegan-Michael Key hier met Toad doet. Pratt als Mario doet het min of meer – hij gebruikt zeker niet alleen zijn stem. Maar het betekent niets anders dan een beetje minder voelen bang Van Go Complete Mario.

Peach bewondert het landschap en Mario zegt “Mama Mia”

Afbeelding: Nintendo, Illumination/Global Pictures

Ik zei dat je krijgt EenIk ben hier heel openhartig over geweest. Begaan of niet, maar tast er niet in het duister over in.

READ  FuRyu lanceert countdown-website "PROJECT-TRITRI" - nieuwe actie-RPG op PS5, PS4 en Switch

“Ik ben het, Mario,” zegt hij in een gevecht met Donkey Kong (opnieuw in slow motion)

We snappen het, het blijft gewoon niet bij het geluid. Stop met dit gedoe.

“Oké, gigantische aap!”

Afbeelding: Nintendo, Illumination/Global Pictures

Chris Pratt heeft nu eindelijk een personage, en dat personage is Billy Crystal.

Hij doet een “Wahoo” op de Rainbow Trail

Tuurlijk, nou, dat zal ik hem geven. Waarom niet, op dit moment? Het is duidelijk dat de film het mogelijk maakt om over Mario te praten rondom dan hem een ​​echte stem te geven in deze hele zaak; Voor een game lijkt Mario te chatten met het minste aantal herkenbare personages, en op dit moment is dat “A-OK” voor mij.

Mario zegt “Je hebt erom gevraagd” tijdens een gevecht

Nou, laat maar, stop gewoon. Je irriteert iedereen.

Mario raapt zichzelf op om weer de strijd aan te gaan met “Let’s Go”

Ik wil uit dit dodelijke dossier verdwijnen.

Goed nieuws: Mario wint. Ook eindigt de film.

Afbeelding: Nintendo, verlichting/Universal Pictures

En daarmee sluiten we het Super Mario Bros. Ultimate-boek af. Het eerste geanimeerde theatrale avontuur, Brat’s Mario krijgt zijn happy end door zijn ongelukkige broer Luigi te redden.De film eindigt op een hoogtepunt: Mario en Luigi worden wakker in hun huis, trekken hun werkkleding aan en gaan naar het Mushroom Kingdom, waar ze hun huis hebben gemaakt (en nog steeds dezelfde soorten sanitair gebruiken. Wie weet waarom).

Misschien is de echte overwinning voor ons. Er wordt heel weinig gepraat in de laatste scènes, en we kunnen het eindelijk allemaal achter ons laten – tenzij die scène met de aftiteling iets te zeggen heeft over de toekomst van Chris Pratts Mario-avonturen. In dit geval ben ik het met Lama eens: wanneer komt genade?

Lees verder

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *