Volg seizoensgebonden verhaallijnen met ons Destiny 2 cut-scene archief

Volg seizoensgebonden verhaallijnen met ons Destiny 2 cut-scene archief

de Lot 2 Er is een archief met filmpjes op YouTube gearriveerd, waardoor spelers die seizoensverhalen hebben gemist of verhaalherinneringen willen, belangrijke momenten in de FPS-geschiedenis opnieuw kunnen beleven. Nu op de officiële YouTube-pagina van Destiny 2 kunnen fans van de serie nu inhoud van seizoen 15 tot en met 19 bekijken. Het Bungie-team zegt ook dat het uiteindelijk de meeste tussenfilmpjes uit de hele geschiedenis van de game zal uploaden, waardoor nieuwe en voormalige spelers de kans krijgen om te ervaren inhoud die ze misschien hebben gemist.

Het niet-lineaire verhaal van Destiny 2 betekent dat het voor nieuwe spelers moeilijk is om de diepte van de overlevering van de game volledig te begrijpen, vooral gezien het feit dat spelers een beperkt tijdsbestek hebben om seizoensverhaalinhoud te spelen voordat ze de game verlaten. Bovendien verloor het belangrijke delen van eerdere campagnes vanwege het besluit van Bungie om enkele jaren geleden verschillende locaties zoals Io, Mars, Mercury en Titan te verwijderen. Een volledig archief met tussenfilmpjes helpt spelers te begrijpen hoe de verschillende verhaalthreads zich tot elkaar verhouden, hoewel het enige tijd zal duren voordat Bungie alle tussenfilmpjes naar hun YouTube-pagina uploadt. Het team zegt dat het hoopt om de paar maanden een of twee te uploaden.

Bungie kondigde zijn archief aan als onderdeel van een This Week at Bungie-blogpostreeks, waarin stond dat de beslissing om scènes te uploaden was genomen als reactie op feedback van fans.

“Vandaag wilden we iets anders delen waar we aan hebben gewerkt en dat een veelgevraagde functie was. Vanaf nu heeft ons YouTube-kanaal alle scènes voor de volgende releases”, luidt het bericht, gevolgd door een reeks YouTube-clips van Season of the Lost tot Season of the Lost. Seraph, Prequel tot Lightfall and Destiny 2 Seizoen 20.

READ  Capcom zegt dat Devil May Cry 5 Special Edition niet naar PC • Eurogamer.net zal komen

Het Bungie-team vraagt ​​spelers ook om geen volledige scènes meer te uploaden, aangezien ze een officiële database met scènes in de maak hebben. Fans hebben echter nog steeds voldoende toestemming om bekeken inhoud te gebruiken in creaties van fans, zoals films die zijn ingezonden voor de Film van de Week-serie en andere inhoud, waarvan wordt aangenomen dat dit video-inhoud is, zoals wetenschappelijke samenvattingen en inhoud van reacties van spelers.

YouTube-miniatuur

de Wekelijkse update Het bevat ook een samenvatting van recente wijzigingen in Lightfall, enkele ideeën over wapens die de game Nightfall, Trials of Osiris, Crucible-activiteiten en nieuwe activiteiten die vanaf seizoen 21 van Destiny 2 in de game zullen verschijnen Ritual-activiteiten zullen toevoegen. dat de Grandmaster vanaf volgende week terugkeert naar Nightfalls, waardoor spelers een samenvatting krijgen van hoe deze veranderingen werken in Lightfall-moeilijkheidsgraad en andere in-game tweaks.

Hoewel het seizoen bijna halverwege is, valt er nog veel te ontdekken in Bungie’s populaire multiplayer-game. Spelers hebben bijvoorbeeld nog genoeg tijd om op jacht te gaan naar nieuwe Destiny 2 Lightfall Exotics, zoals de Final Warning Strand sidearm of Winterbite Exotic glaive.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *