Slecht nieuws voor het opnieuw bevoorraden van Best Buy PS5 en Xbox Series X vandaag – wanneer kun je het krijgen

Bijwerken: Er is slecht nieuws voor het opnieuw bevoorraden van Best Buy PS5 en Xbox Series X vandaag, we kunnen dit uitsluitend op basis van onze bronnen melden PS5 hervult Twitter Tracker Matt Swider Die zeggen dat er geen voorraad bij de hand is. Matt stuurt je een melding wanneer Amerikaanse retailers weer op voorraad zijn – Als je zijn Twitter-account volgt en meldingen inschakelt. Dit nieuws is ondanks het feit dat Best Buy deze week geen herbevoorrading van consoles heeft gehad en meestal PS5 op zijn minst op donderdag of vrijdag herstelt. Wanneer wordt de volgende PS5 en Xbox Series X aangevuld? Reken op de waarschuwingen van Matt, die hebben geholpen om 25.000 mensen naar consoles van Sony en Microsoft te leiden.

  • Wanneer zal Best Buy de PS5 aanvullen? Volg onze Twitter-tracker Matt Swider op PS5 Voor meldingen en live updates. Het is de snelste manier om realtime updates te krijgen.
  • Waarschuwing: koop niet van Twitter-gebruikers – dit zijn allemaal oplichting. Koop alleen in Amerikaanse winkels, merkt Matt op. Niemand wil de console gretig verkopen voor slechts $ 550.

Klik op dit voorbeeld van een Best Buy PS5-aanvulling van een Matt Swider Twitter-tracker om waarschuwingen te ontvangen:

(Foto tegoed: Matt Swider / Twitter)

Wanneer zal Best Buy de PS5 aanvullen?

READ  Xbox viert de aankoop van Bethesda met 'Unique Paintings'
Written By
More from Vanessa Hale

Top nieuwe games die deze week verschijnen op Switch, PS4, Xbox One en pc – 4-10 oktober 2020

De aflevering van New Releases van deze week draait om vroege toegang:...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *