De nieuwe Xbox-ervaring: u verbinden met plezier, waar u ook wilt spelen

Bij Team Xbox bouwen we aan een unieke reeks ervaringen voor de volgende generatie gaming – een ecosysteem van hardware en software dat erop gericht is gamers te ontmoeten waar ze ook maar willen. Van Xbox Series X, die een nieuwe lat zal leggen voor kracht, snelheid en compatibiliteit; naar de zorgvuldig samengestelde gamebibliotheek die bij Xbox Game Pass wordt geleverd; tot meeslepende en interactieve games voor gamers en hun vrienden om te spelen op Xbox, pc en mobiele apparaten.

Wij geloven in gamerkeuze

Een cruciaal onderdeel van het laten groeien van een ecosysteem is ervoor te zorgen dat het werkt zoals spelers verwachten in elke situatie; op Xbox betekent dat de manier waarop u uw hardware en games beheert, de manier waarop u vindt wat u hierna wilt spelen en de manier waarop u communiceert en deelt met vrienden. Welk apparaat je ook gebruikt, we streven ernaar om een ​​geweldige Xbox-ervaring te bieden – een die je de hele dag verbonden houdt met games en vrienden. Uw feedback is van onschatbare waarde geweest bij het nastreven van deze visie, en vandaag geven we een glimp van hoe alles bij elkaar zal passen deze vakantie. Bekijk naast deze blog ook de video die we hebben gemaakt, die dieper ingaat op wat komen gaat.

Voel je meteen welkom, hoe je ook speelt

Alle manieren waarop je Xbox ervaart, moeten uitnodigend en vertrouwd aanvoelen, of je nu op de bank speelt op je console, een groep vrienden bij elkaar brengt vanaf je pc of sluipen in een snelle sessie op je Android-apparaat via cloudgaming. De nieuwe Xbox-look en feel is ontworpen om sneller te gebruiken, toegankelijker en visueel aantrekkelijker te zijn. Deze vakantie wordt het gedeeld met alle mobiele Xbox-apps, Xbox Game Pass op pc en natuurlijk Xbox One en Xbox Series X-consoles. Tekst is beter leesbaar, elementen op het scherm zijn in één oogopslag gemakkelijker te begrijpen en het uitvoeren van uw taken gaat sneller dan ooit. Dit omvat tegelvorm, lettertypen, een bijgewerkte illustratiestijl en meer. De algemene lay-out van de meeste consolepagina’s blijft vertrouwd, alleen sneller en gerichter.

READ  Age of Empires III: Definitive Edition voegt zich bij Xbox Game Pass voor pc op 15 oktober, pre-order nu

We zijn er ook om je gamingvragen te beantwoorden, ongeacht de plaats of het tijdstip. Van Xbox Assist op je console tot Xbox Support op internet, tot Xbox Game Pass op je telefoon of pc, je kunt er alle hulp krijgen die je nodig hebt en ga zo snel mogelijk terug naar gamen.

Xbox is klaar voor gebruik wanneer jij dat bent

Xbox Series X legt een nieuwe lat voor snelheid wanneer het in november wordt gelanceerd, en we volgen dezelfde aanpak om ervaringen op Xbox te versnellen. De Xbox Velocity-architectuur en Quick Resume-technologie zorgen ervoor dat games sneller kunnen worden gestart, en we wisten dat we ze ook sneller wilden ontdekken, bespreken en downloaden – zelfs als je niet achter je console zit. Je telefoon, pc of console – ze werken allemaal samen. Elke tijd die je beschikbaar hebt om te gamen, is waardevol en we wilden ervoor zorgen dat het tijd was om te spelen en niet om te wachten. Het startscherm wordt meer dan 50 procent sneller geladen wanneer je je Xbox opstart en is bijna 30 procent sneller om te laden wanneer je terugkeert van een game. Bovendien gebruiken deze verbeteringen 40 procent minder geheugen dan voorheen nodig was.

Eerder deze maand hebben we onthuld de nieuwe Microsoft Store op de console, opnieuw opgebouwd met uw feedback in gedachten – en het is snel! We hebben de starttijd van de app teruggebracht tot ongeveer twee seconden, en bijgewerkte navigatie maakt het sneller en gemakkelijker om te vinden wat u zoekt. Het is in één oogopslag gemakkelijk te begrijpen wat er is inbegrepen of afgeprijsd bij al uw lidmaatschappen, zoals Xbox Game Pass.

READ  Microsoft Flight Simulator is het perfecte pandemische spel - en Xbox Series X heeft het nodig

Een verenigd platform voor gemeenschappen om samen te komen

We hebben een nieuwe mobiele Xbox-app in de maak en we integreren je telefoon beter in de sociale ervaringen op Xbox, zodat je gemakkelijker kunt delen en verbinding kunt maken met je bestaande netwerk van vrienden, bijvoorbeeld wanneer je ervoor kiest om te delen een update of gameclip van uw console, wordt deze ook automatisch naar uw mobiele Xbox-app gestuurd, zodat u deze kunt delen op de sociale netwerken van uw keuze.

Met de nieuwe mobiele app kunnen Xbox-vrienden snel berichten verzenden of feestjes starten om gesprekken gaande te houden, zelfs als ze onderweg zijn. We hebben ook geconsolideerde meldingen, die de activiteit op mobiel, pc en console weerspiegelen. We hebben gerelateerde activiteiten zoals feesten en chats gecombineerd op één tabblad in de Xbox-consolegids, zodat je gemakkelijker weet wat er aan de hand is met je vrienden en communities.

Als sommige van deze updates bekend voorkomen, komt dat omdat je ons hebt geholpen ze het afgelopen jaar te bouwen via ons Xbox Insider-programma, of omdat je ze in het volle zicht hebt verborgen (zoals toen de nieuwe illustratiestijl zijn weg vond naar het welkomstscherm van de Game Bar , of er is een licht thema getest in het voorbeeld van de app Family Settings). We beginnen ze in de komende weken uit te rollen en in november vieren we naast de lancering van Xbox Series X een mijlpaal in onze gebruikerservaring.

Het werk stopt daar echter niet. We blijven luisteren naar uw feedback en bouwen samen met u. Onze visie is dat, ook al heb je meer keuze dan ooit in waar je moet spelen, wanneer je moet spelen en met wie je moet spelen, je weet dat je op Xbox zit.

READ  Cyberpunk 2077 onthult nieuwe gameplay-opnames, personages en meer

Written By
More from Max Mcgee

343 schiet geruchten neer dat Halo Infinite niet naar Xbox One komt

De huidige generatie is nog niet dood Er zijn een paar aanhoudende...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *