De ontwikkelaars van de competitie beweren dat het winstpercentage van Breyer veel hoger is dan het lijkt

De ontwikkelaars van de competitie beweren dat het winstpercentage van Breyer veel hoger is dan het lijkt

gepubliceerd: 2023-09-17T22:35:43

Bijgewerkt: 2023-09-17T22:35:56

Riot August, de hoofdontwerper van League of Legends, onthulde tijdens een livestream dat het werkelijke winstpercentage van Briar op dit moment veel hoger is dan de statistiekensites je willen doen geloven.

Het winstpercentage van Briar bij de release is een groot onderwerp van discussie geworden in de League of Legends-gemeenschap. Omdat de held echt is ontworpen om om te gaan met haar onvermogen om aan gevechten te ontsnappen, was haar winstpercentage bij haar vrijlating niet bepaald geweldig.

Artikel gaat verder na advertentie

Hoewel ze enkele kleine boosts kreeg, steeg haar winstpercentage niet veel. Tenminste, als je naar statistiekensites gaat die hun winstpercentage over de hele patch verzamelen.

Riot August vertelde hierover tijdens de streamwaarbij hij zegt dat het winstpercentage van Briar veel hoger is dan de meeste mensen denken en dat ze zich feitelijk in een veel betere positie bevindt dan toen ze werd vrijgelaten.

League-ontwikkelaar beweert dat het winstpercentage van Briar bijna 50% bedraagt

Als het gaat om winstpercentages in League of Legends, schommelen de meeste kampioenen rond de 50%. Er zullen altijd uitschieters en helden zijn die de balans van het spel verstoren, maar het komt zelden voor dat helden te ver van de 50% afwijken, zolang alles in orde is.

Artikel gaat verder na advertentie

Ondertussen bracht Breyer uit met een winstpercentage van nauwelijks meer dan 30%. het was slecht Als we uitsluitend zouden vertrouwen op de winstpercentagestatistieken. Er is echter een voorafgaande prioriteit dat de winstpercentages bij de release ongelooflijk laag zijn voor nieuwe helden naarmate spelers ze leren, gevolgd door het feit dat de helden te veel worden betaald.

Hoewel Briar een lichte boost kreeg, was dit niet significant genoeg om op zichzelf een significante invloed op haar winstpercentage te hebben. Riot August beweert echter dat hun winstpercentage volgens interne statistieken heel anders is dan wat je op de statistiekensite ziet.

Artikel gaat verder na advertentie

August Riot had het over Breyer op de livestream en beweerde dat haar winstpercentage ongeveer 46% bedroeg, een stijging van 10% vergeleken met de dag dat ze werd vrijgelaten.

Omdat statistiekensites statistieken verzamelen op basis van patchwork, en niet alleen op basis van de meest recente games, beweert hij dat de statistieken een beetje scheef zijn. Als gevolg van spelers die binnenkwamen en Briar speelden toen ze naar buiten kwam en haar lieten vallen nadat ze geen succes konden vinden, spelen alleen degenen die de heldin willen leren nog steeds met haar.

Artikel gaat verder na advertentie

Er zijn nog steeds veel amateurs die zeggen dat de kampioen niet goed is. Riot August had een paar woorden voor deze mensen: “Vaardigheden zijn belangrijk.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *