In Breach-uitbreiding krijgen iOS- en Android-versies releasedatums

strategie spel in de bres Op allerlei manieren uitbreiden, ontwikkelaar Subgroep games donderdag aangekondigd. Eerst in de vorm van een letterlijke uitbreiding – een geavanceerde versie van de game die op 19 juli verschijnt, die nieuwe missies, nieuwe wapens, een nieuwe moeilijkheidsgraad, zeven nieuwe talen en veel extra functies zal toevoegen als een gratis update voor iedereen bestaande platformen.

ten tweede, in de bres Het gaat naar iOS en Android via een samenwerking met Netflix, zodat Netflix-abonnees de game kunnen downloaden als onderdeel van hun abonnement. Subset Games zegt dat het hetzelfde spel zal zijn dat op andere platforms wordt gevonden, afgezien van de opnieuw ontworpen interface, dat het geen advertenties of in-app-aankopen zal bevatten en geavanceerde versie-inhoud zal bevatten. Deze release komt ook op 19 juli.

Eindelijk heeft het team het aangekondigd in de bres U krijgt een fysieke kopie voor de Nintendo Switch via een samenwerking met Fangamer, met deze versie later in het jaar.

classificatie Nummer zeven in onze lijst met beste games van 2018En de in de bres Hij is al lang een favoriet van velen in de Polygon-crew. Qua stijl en uitvoering, in de bres Het heeft veel gemeen met de Advance Wars-serie”, schreef Cass Marshall in 2018. Maar het gaat verder dan het hedendaagse puzzel-/strategiespel door een geweldige tijdreismonteur op te nemen. ”

READ  Overwatch 2 gerucht waarschuwt voor grote verkoop
Written By
More from Lesley Curry
Zelda printspecialist Remake Grezzo werft mensen aan voor een nieuw project dat “middeleeuws” en “elegant” is
De Japanse videogame-ontwikkelaar Grezzo is misschien niet per se een begrip, maar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *