Genshin Impact 3.5 releasetijd, aftellen van updates en schema voor serveronderhoud

Genshin Impact 3.5 wordt officieel uitgebracht op 1 maart 2023 en is klaar om tonnen nieuwe content te brengen die spelers kunnen ervaren. Met het debuut en de terugkeer van twee nieuwe vijfsterrenpersonages, zullen fans een reis naar Mondstadt maken voor het terugkerende Windblume’s Breath-evenement.

De officiële aankondigingen onthulden ook nieuwe missies en vele andere evenementen waaraan fans kunnen deelnemen om vele prijzen te winnen, waaronder Primogems. Een gloednieuwe patch ondergaat serveronderhoud vijf uur voordat de update wereldwijd wordt uitgebracht. Dit artikel bepaalt wanneer de serveronderhoudsperiode begint en wanneer de nieuwe Genshin Impact v3.5-update wordt uitgebracht.


Genshin Impact 3.5 releasetijd en serveronderhoudsschema zijn officieel onthuld

De release van de Genshin Impact 3.5-update is bevestigd door ambtenaren in een recente livestream. Er zijn aanvullende details vrijgegeven met de aanstaande release van de update-onderhoudspreview.

Onderhoudsvoorbeeld van Windblume’s Breath Update 3.5

Update-onderhoud begint op 03/01/2023 06:00 (UTC+8) en duurt naar schatting 5 uur.

Bekijk hier het volledige bericht >>> hoyo.link/e26LCBAd

# Genshin # Hoe dan

In het officiële bericht staat dat de servers update-onderhoud zullen ondergaan in 06:00 (UTC+8) op 1 maart 2023. Naar schatting zal de server ongeveer vijf uur offline zijn voordat de nieuwe update wordt uitgebracht. Daarom wordt de nieuwe update 3.5 uitgerold 11:00 (UTC+8) op dezelfde dag.

Voor het gemak van de lezers is hier een lijst met alle tijdzones die relevant zijn voor het releaseschema van Genshin Impact 3.5:

Amerikaanse tijdzones (28 februari 2023)

 • Hawaï Aleoetiaanse standaardtijd: 5 meter
 • Alaska-standaardtijd: 6 meter
 • Pacifische standaardtijd: 19.00 uur
 • Berg standaardtijd: 8 meter
 • Centrale standaardtijd: 21:00 uur
 • Oosterse tijd: 22.00 uur
READ  Prolific Square Enix-vertaler Koji Fox werkt nu aan Final Fantasy XVI

Europese tijdzones (1 maart 2023)

 • West-Europese tijd: 3 uur
 • Midden-Europese tijd: 04.00 uur
 • Oost-Europese tijd: 5 uur

Aziatische tijdzones (1 maart 2023)

 • Indiase standaardtijd: 08:30
 • Chinese standaardtijd: 11 uur
 • Filippijnse standaardtijd: 11 uur
 • Japanse standaardtijd: 12 uur
 • Koreaanse standaardtijd: 12 uur

Fans van Genshin Impact kunnen hun lokale tijdzone controleren om te zien wanneer nieuwe Patch 3.5 beschikbaar zal zijn op hun servers.


Werk het aftellen bij om de nieuwe patch-release bij te houden

Hier is een aftelling dat fans van Genshin Impact terug kunnen gaan en de release van de 3.5-update kunnen volgen. Opgemerkt moet worden dat dit aftellen niet moet worden verward met update-onderhoud. Het bovenstaande aftellen is ingesteld om nul te bereiken 11:00 uur (UTC+8) op 1 maart 2023.

Fans op alle servers kunnen deze globale countdown gebruiken om te zien hoeveel tijd er nog over is tot Patch Update 3.5 wordt uitgebracht. Zolang het aftellen zegt “Time left until v3.5 update”, geeft dit aan dat er nog tijd is voordat een patch wordt uitgebracht. Evenzo, wanneer het aftellen aangeeft: “Nieuwe patch-update is nu beschikbaar”, betekent dit dat de nieuwe update is uitgebracht en klaar is om te downloaden.


Nu de 3.5-update zijn officiële releasedatum nadert, hebben de beheerders ook een pre-installatiefunctie uitgebracht. Dit is een veel voorkomende functie die ontwikkelaars inschakelen vóór versie-updates. Hierdoor kunnen fans het grootste deel van de inhoud vooraf downloaden, wat zorgt voor een soepelere gebruikerservaring wanneer de update eindelijk wordt uitgebracht.

Written By
More from Lesley Curry
Na hittegolven ontslaan nutsbedrijven meer mensen vanwege wanbetaling
Hoewel het voor iedereen moeilijk zou zijn om negatieve effecten van ons...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *