De wereldwijde en CN-versies van Tower of Fantasy zullen hetzelfde zijn, maar anders

De wereldwijde en CN-versies van Tower of Fantasy zullen hetzelfde zijn, maar anders

De wereldwijde versie van Tower of Fantasy heeft zijn Chinese tegenhanger sinds de release ingehaald en internationale spelers gebruiken de laatste als een contactpunt om aankomende inhoud te voorspellen. De versnelde inhoudsoutput voor de globale versie betekent echter dat het snel inhaalt, en de vraag blijft: hoe ver kunnen we deze twee afzonderlijke releases van Hotta Studio’s verwachten anime spel ontsnappen aan?

De hoofdontwerper van Tower of Fantasy Sky verzekerde ons dat de studio “zou graag zien dat beide versies meegaan, of, idealiter – er een hebben”, maar dat de “aanzienlijke verschillen” tussen de twee betekenen dat ze de twee versies van elkaar gescheiden houden andere voor de nabije toekomst.

Ze zeiden echter ook dat “de kloof tussen de twee versies voortdurend kleiner wordt”, wat aangeeft dat we mogelijk al een punt bereiken waarop inhoudsupdates voor beide versies van Tower of Fantasy gelijktijdig worden uitgevoerd.

Chinese versie van Hotta Studio’s RPG-spel Het debuteerde in december 2021, acht maanden voor de wereldwijde release. Op dat moment heeft de Chinese versie belangrijke inhoudsupdates gezien, zoals: vera En de kunstmatig eiland Maanden voor zijn wereldwijde tegenhanger, naast het verschijnen van veel van hen fantasie toren karakters die nog niet over de hele wereld zijn verschenen.

Zoals je zou verwachten, heeft de internationale gemeenschap de Chinese versie-roadmap gebruikt om te voorspellen welke inhoud ze waarschijnlijk zullen zien, en om weloverwogen beslissingen te nemen over de beperkte tijd Fantasietorenbanners De moeite waard om hun zuurverdiende valuta uit te geven, die kan worden overgeslagen.

Natuurlijk heeft de exclusieve Chinese samenwerking een sleutel in het werk gegooid, waarbij spelers zich vastklampen aan personages die waarschijnlijk niet zullen verschijnen vanwege “copyright-barrières”. Deze samenwerking is vrijwel zeker een van de onoverkomelijke verschillen die verhindert dat de globale en CN-versie volledig samensmelten.

READ  Assassin's Creed Valhalla Hotfix buiten Ostara Festival, "permanente oplossing" volgende week

Hoewel gelijktijdige updates Hotta Studio in staat zullen stellen meer curves in de gemeenschap te werpen in termen van belangrijke ontdekkingen en verhalende wendingen, kunnen ze ook een potentiële impact hebben op de wereldwijde release-balans. Voorlopig fungeert de Chinese versie ook als een nuttige proeftuin voor het balanceren, karakters zoals Claudia Ze ervaarden voor het eerst ter wereld significante veranderingen in de stat-percentages van hun vaardigheden. Als de personages gelijktijdig worden uitgebracht, kunnen er in de algemene release met terugwerkende kracht meer wijzigingen in hun ontwerpen worden doorgevoerd.

YouTube-thumbnail

Als je al uitkijkt naar wat de wereldwijde versie van Tower of Fantasy in petto heeft, bekijk dan alles wat je kunt verwachten van de aankomende release. Fantasietoren 2.0 Modernisering. We raden ook aan om een ​​kijkje te nemen op Categorielijst Fantasietorendus je kunt er zeker van zijn dat je de beste wapens en simulators volgt terwijl hun banners rollen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *