De Xbox Series X zou een andere grote exclusiviteit moeten zijn

Microsoft koos vermoedelijk een andere exclusieve basis voor de Xbox Series X en Xbox Series S, en mogelijk ook de Xbox One, afhankelijk van of de game al dan niet een release voor meerdere generaties is. In tegenstelling tot de PS5 hebben de X-serie en de Series S niet echt exclusives, maar ze hebben wel een groeiende lijst met exclusieve console-games. De grootste van deze spellen – Oneindige uitstralingEn de Mythe 4, En de Een perfecte donkere herstart Ze zijn er nog niet uit, en in het geval van de laatste twee zullen ze waarschijnlijk een tijdje niet verschijnen. Oneindige uitstraling Het wordt dit jaar uitgebracht en het lijkt erop dat het niet de enige exclusieve grote Xbox-console zal zijn. Veel rapporten beweren Starfield Het werd dit jaar niet uitgebracht, maar een nieuwe release beweert dat niet alleen, maar bevestigt ook dat Xbox en Bethesda niet van plan zijn de game op PlayStation-consoles te lanceren.

wanneer Starfield Aangekondigd heeft Bethesda de platforms niet aangekondigd, maar de verwachting was dat het multi-platform zal zijn. De eerste is ongewijzigd, maar de laatste is te wijten aan de overname van Bethesda door Microsoft. Microsoft en Bethesda zeiden echter niets over hun Starfield En of het nu naar PS4 of PS5 komt of beide.

Terwijl het paar er frustrerend stil over blijft, is Xbox binnen Rand al’Thor Nee. Volgens ingewijden, Starfield Het is een exclusief apparaat voor Xbox en daar heeft hij alle vertrouwen in. Bovendien merken ze op dat Microsoft ernaar streeft de game deze vakantie uit te brengen, ook al lijkt dit in de lucht te zijn.

READ  Win Hotshot Racing voor Xbox One, PS4 of pc

“Mij is verteld door zeer betrouwbare mensen Starfield Zei de stier. ‘Ik heb er zelfs op gewed, en ik wed niet tenzij ik weet dat ik bereid ben te wedden. Dus ik ben er echt zeker van. Starfield Het wordt pas op Xbox uitgebracht als het wordt uitgebracht, en er is mij ook verteld dat Microsoft zijn best doet om de game deze vakantie uit te brengen. Ze willen echt Starfield Buiten deze vakantie. “

Helaas eindigt daar het rapport. Op dit moment is er geen openbaarmakingsinformatie beschikbaar, maar als de game dit jaar zou worden uitgebracht, zou je verwachten dat deze binnen de komende maanden wordt onthuld, mogelijk op E3 ​​2021. Ondertussen, neem alles hier voorzichtig mee met zout . Niets hier is officieel, en zelfs als het volledig subtiel is, is het ook onderhevig aan verandering.

Op het moment van publicatie heeft geen van de betrokken partijen – Xbox en Bethesda – commentaar gegeven op dit rapport, en zullen ze mogelijk ook geen commentaar geven op de geruchten en rapporten. Als een van beide echter toch gebeurt, zullen we ervoor zorgen dat u via een update weet wat ze te zeggen hebben.

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox Chief Development Officer over “spannende” platformupdates: “Dit is nog maar het begin”

Het hoofd van de Xbox-ontwikkeling plaagde de nieuwe “opwindende” functies die naar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *