Deze Dota 2-mod brengt de kampioenen van League of Legends naar Valve’s MOBA

Welke is de beste MOBA, Dota 2 of League of Legends? Waarom niet beide. Dat is de kracht van een mod die de twee samenvoegt MOBA-spellen, waardoor League of Legends in Dota 2 komt.

Gewoon getiteld ‘Dota 2 but League Heroes’, de mod is gemaakt door ik voel me niet aan het spelen en neemt de selectie van League of Legends-kampioenen, en plaatst ze in Valve’s multiplayer-spel. De karakters worden op elkaar afgestemd zoals met like, zo dicht mogelijk bij elkaar, dus je krijgt Meepo als Teemo, en Annie als Lina, enzovoort. LoL content creator Buba ‘RossBoomSocks’ Corelli bekeek de wijziging on-stream en gaf er zijn goedkeuring aan.

Met behulp van een team van Teemo, Nami, Tristana, Annie en Veigar merkt hij op dat ze er eigenlijk beter uitzien in Dota 2, ondanks enkele kleine foutjes – Annie is een beetje te kort voor haar corresponderende model. Corelli is overwegend een League-speler en vertelt over enkele van de grotere verschillen tussen de twee games, zoals De aangepaste spellen van Dota 2, dat zou zo’n mod interessant kunnen maken om bij te blijven. “Ik dacht gewoon in mijn hoofd, alle leuke dingen die je zou kunnen doen als League een aangepaste game-ding had en een aangepaste lobby”, zegt hij, eraan toevoegend: “Er zijn items in Dota 2 die je in een miljoen jaar later nooit zou zien League of Legends, ik kijk er naar uit om ze uit te proberen. “

De lengte van een typisch Dota 2-spel weegt tegen het einde een beetje op hem, wat suggereert dat het uithoudingsvermogen van de speler een fout in de crossover kan zijn. “Het was in het begin heel erg leuk”, zegt hij. “Maar oh jongen, dat was een lang spel, en dat is alles wat ik zeg.”

READ  Deze nieuwe gratis fantasie-arcadegame is ontworpen door ex-magische professionals

Je kunt zijn volledige exploits zien met de onderstaande mod:

Jij kan download de mod hier. Een nieuwe golf van Dota 2 Battle Pass content die deze week is uitgerold, waardoor Pudge een Toy Butcher-skin krijgt.

Written By
More from Eda Greene

Minecraft Bedrock 1.17.20.21 Beta downloaden op Android en Windows

Minecraft Caves and Cliffs Part 1 is al een tijdje uit. Veel...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *