Deze KFC-gameconsole is tenslotte echt en houdt je kip warm

KFConsole houdt je voorgekookte gebakken kip warm terwijl je videogames speelt.

KFC

Om niet achter te blijven Sony’s PlayStation 5 en Microsoft’s Xbox Series X, heeft fastfoodrestaurantketen KFC (voorheen Kentucky Fried Chicken geheten) zijn eigen gameconsole gelanceerd. Nee echt. Deze keer menen ze het.

In juni, een dag erna de PlayStation 5-onthulling, KFC plaatste een video pronken met zijn nieuwe KFConsole op sociale media, zeggende dat de gadget “uitgerust was met een kippenkamer” met een gloeiend hete grill.

Het was destijds een leuke grap (voor het geval je het nog niet wist, je kunt echt geen kip grillen of bakken in een gameconsole), maar nu lijkt het erop dat KFC duidelijk heeft gemaakt dat zijn gameconsole in feite echt is, maar dat de gimmick is dat het voorgekookte KFC-kip warm houdt. Er zit geen grill of friteuse in de KFConsole, maar het is een echte gameconsole met een Intel Nuc 9 minicomputer en een verwisselbare GPU-sleuf.

Intel PR-vertegenwoordiger Mark Walton onthulde de nieuwe kip-verwarmende KFConsole op Twitter op dinsdag, verwarde gamers geruststellend dat de KFConsole echt is en geen hoax. De officiële KFC Gaming Twitter-account heeft ook een nieuwe video uitgebracht op dinsdag pronken met de kippenwarmkamer.

“Ja, het is echt,” tweette Walton. ‘Ja, hij wordt aangedreven door Intel. En ja, hij heeft een kippenverwarmer.’ Walton onthulde ook dat de Cooler Master zit achter de ongebruikelijke console.

“De KFConsole is gearriveerd”, aldus de website van Cooler Master. “Gesmeed uit het vuur van de KFC-ovens en vanaf de grond af gebouwd door Cooler Master, is er nog nooit een lekkerdere manier geweest om de nieuwste titels in verbluffende 4K, 240fps te ervaren.”

De KFConsole is ook VR-ready en ondersteunt ray tracing. Cooler Master zegt ook dat de KFConsole “soepele en vloeiende gameplay met hoge framesnelheden tot 240 fps biedt voor alle games, met ondersteuning voor 240 Hz-uitvoer op 4K-schermen.”

Maar de echte game-wisselaar (om zo te zeggen) is de KFConsole’s Chicken Chamber, waar je voorgekookte kip kunt plaatsen om warm te blijven tijdens het gamen.

“Nooit het risico lopen dat uw kip meer koud wordt dankzij de gepatenteerde Chicken Chamber”, zegt Cooler Master. “Door gebruik te maken van het natuurlijke warmte- en luchtstroomsysteem van het systeem kun je je nu concentreren op je gameplay en tussen de rondes door genieten van hete, knapperige kip.”

Tot nu toe heeft KFC geen informatie vrijgegeven over waar gamers de KFConsole in handen kunnen krijgen. Dus hopelijk, als je een KFC-fan bent, is dit niet al te beperkt in de release. KFC, Intel en Cooler Master reageerden niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar.

In 2019 bracht KFC een echte game uit genaamd Ik hou van jou Kolonel Sanders Dating Simulator Game, die op Steam is gelanceerd; en KFC moedigt gamers aan om maak KFC-builds in Minecraft en deel ze.

KFC heeft andere off-the-wall marketingstunts uitgehaald, waaronder een real KFC gebraden kip computertoetsenbord compleet met een kippenboutmuis, Zonnebrandcrème met KFC-gebakken kip, KFC nagellak dat smaakt naar gebakken kip en KFC Crocs schoenen dit jaar.

Onlangs kondigde KFC aan dat het bedrijf een minimovie heeft gemaakt voor het Lifetime-kanaal genaamd A Recipe for Seduction, met acteur Mario Lopez speelt een sexy Colonel Sanders.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 14 juni 2020. Bijgewerkt met informatie over de echte KFC-gameconsole, die gekookte kip warm houdt.

READ  De anti-stream-sniping-functies van Black Ops Cold War worden uitgelegd
Written By
More from Lesley Curry

Yahoo komt weer in beeld als een paarse telefoon voor Yahoo Mobile

Terwijl de opkomende Yahoo uit de jaren negentig nu alleen nog in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *