Diablo’s onsterfelijke versterkte wachtrijen frustreren hun spelers

De meeste van Diablo Immortal’s eindspel-activiteiten zijn ontworpen rond het spelen van een multiplayer-RPG, maar sommige fans die genoeg hebben van de kerkerwachtrijen en het partysysteem van Diablo Immortal, vragen om meer manieren om aan solo-activiteiten deel te nemen. Eerdere games in de serie waren alleen te spelen, maar spelers die liever met hordes demonen omgaan, hebben geluk in de nieuwste game van Blizzard.

Verschillende berichten op de Diablo Immortal-subreddit, waar Blizzard momenteel aanbeveelt dat spelers feedback en suggesties geven, vragen de ontwikkelaar om hun spel geschikter te maken voor een enkele speler. één baanvan iemand die zichzelf omschrijft als een “lone wolf”-type, die zegt: “Begrijp me niet verkeerd, ik geniet van raids (gerund door LaSalle en Vitaath), maar dat is net zo goed als mijn interesse om samen te komen met andere spelers.”

Ze zeggen dat ze de game tot nu toe leuk vonden en dat ze graag interactie hadden met het Shadows-factiesysteem, maar besloten te stoppen met spelen toen ze zich realiseerden dat ze zich moesten verzamelen voor kerkers en schuilplaatsen als ze specifieke items wilden bemachtigen . Andere spelers in de commentaren herhaalden het sentiment, waarbij mobiele spelers benadrukten dat wachten op een groep om kerkers te runnen de antithese leek van gemakkelijk in het spel springen en uit spelsessies springen.

Laatst gestemd Het benadrukt een ander probleem, namelijk dat ze geen spelers voor kerkers kunnen vinden. “Zaterdagavond en geen spelers die kerkers draaien op een server die actief zou moeten zijn… Wat heeft het voor zin om me te dwingen te rallyen als ik geen spelers kan vinden?” De commentator erkent dat er veel berichten over dit probleem zijn, maar zegt dat hij gefrustreerd is over het probleem. Terwijl sommige spelers melden dat ze binnen een paar minuten feestjes vinden, zeggen anderen dat het routinematig 15-30 minuten duurt, zelfs tijdens piekuren.

READ  Het nieuwe Eve Online-logosysteem wordt een groot succes

Een mogelijke reden, zegt hij podlot-commentator, is dat de “Find a Party”-optie die in een kerker wordt aangeboden, niet gerelateerd is aan het Find Party-programma van de game, wat betekent dat “een groep mensen in totaal verschillende wachtrijen zit voor dezelfde kerker”. Ze suggereren ook een willekeurige wachtrij van kerkers waarmee spelers eventuele open slots kunnen invullen, of maximaal vier spelers kunnen matchen in een willekeurige kerker als er geen andere beschikbaar zijn.

Dat alternatieve suggestie Het is dat kerkers worden geschaald als slots, waar spelers van verschillende typische niveaus of verschillende inferno-moeilijkheidsniveaus samen kunnen spelen, maar met uitrustingsdalingen voor elke speler aangepast aan hun niveau. Solide gebruiker merkt op dat de segregatie van spelers in de loop van de tijd alleen maar erger zal worden, omdat nieuwe spelers die het spel later beginnen, altijd achter kunnen blijven in helleniveaus in vergelijking met degenen die een voorsprong hadden.

Het warband-systeem van de game, de belangrijkste methode die spelers gebruiken om samen te werken, heeft te maken gehad met kritiek over het aantal keren dat nodig was. Een gebruiker merkt op: “Ik moet mijn oorlogsbende ongeveer twee keer per week schoonmaken vanwege inactieve spelers. De meesten van hen willen doen wat ze willen en ik neem het ze niet kwalijk.”

Sommige spelers uiten hun bezorgdheid dat het toestaan ​​van meer individuele inhoud het voor onbepaalde tijd gemakkelijker zal maken voor landbouwbotaccounts, omdat er niemand in de buurt zal zijn om het te melden. Anderen stellen dat het aandringen van de guerrilla bedoeld is om spelers en hun vrienden aan te moedigen om samen in te loggen.

READ  Path of Exile: de Sentinel-uitbreiding voegt polijstende drones toe

Of je nu een solospeler bent of liever samenkomt in Diablo Immortal, er is één ding waar we het allemaal over eens zijn: het zou leuk zijn om de hond in Westmarch te kunnen aaien. Bekijk zeker onze berichtgeving over de nieuwste update van Action-RPG, met informatie over de derde Helliquary-baas en een manier om eeuwige legendarische badges te maken zonder echt geld uit te geven.

Written By
More from Max Mcgee
Scoor tot 57% korting op deze contactloze infraroodthermometer
Volgens de Centrum voor ziektebestrijding (CDC), dagelijkse temperatuuronderzoeken kunnen helpen bij het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *