Diamondbacks verslaan Padres en eindigden met recordverlies, ze verloren de weg over 24 wedstrijden

In de buurt

automatische start

Toon thumbnails

Illustraties tonen

Het is niet zo dat de Diamondbacks nooit verliezen als Merrill Kelly op de heuvel staat, het is de enige keer dat ze echt winnen.

Vijf dagen na het beëindigen van de 17-game losing streak van zijn club, hielp Kelly de Diamondbacks hun recente 24-game Major League-nederlaagreeks te stoppen door zes doelpuntloze runs te gooien tegen de San Diego Padres in een 10.-1 overwinning zaterdagavond in Petco Park.

“Winnen is zeker leuker dan verliezen, dat is zeker”, zei Kelly. “Je voelt je goed. Het is duidelijk dat dit seizoen niet het seizoen was waarin we begonnen te spelen, maar wanneer we zo’n reeks kunnen afmaken, helpt het natuurlijk, niet alleen voor mij, maar zeker ook voor het moreel en de kameraadschap van het team.”

Eduardo Escobar kreeg vier honkslagen, waaronder hardlopen op eigen veld; Christian Walker bereidde zich voor en verdubbelde; En drie andere spelers speelden multi-hit games waarin de Diamondbacks scoorden in zes verschillende winnende innings.

“Rollen worden opgebouwd”, zegt directeur Tori Lovolo. “We hadden de hele dag jongens.”

Het was niet allemaal goed nieuws voor de Diamondbacks: Quarterback Ketel Marte heeft zijn linker hamstring geblesseerd en zal naar verwachting de komende dagen een MRI-test ondergaan.

Marty scheurde de bal in de rechterhoek in de eerste helft, maar trok hem op zijn weg rond het eerste honk. Hij werd even later uit de wedstrijd gehaald en liep met een coach aan zijn zijde naar buiten.

READ  Elke gratis Xbox-game die je kunt krijgen in november 2020 - BGR

Dit was Marty’s eerste wedstrijd sinds dinsdagavond, toen hij een tweehonkslag sloeg op de eerste en enige honkslag en uit was na het raken van het tweede honk. De Diamondbacks dachten dat de blessure zo klein van aard was dat ze hem niet stuurden voor een MRI-test.

De Diamondbacks hebben niet meer gewonnen op de weg sinds 25 april, 62 dagen. De 24 wedstrijden waren de langste in de moderne honkbalgeschiedenis – de langste sinds 1900.

Na een goede aangooi tegen de Brewers op maandagavond deed Kelly het zaterdag goed. Hij is dit seizoen de enige betrouwbare speler van de club geweest, zowel wat betreft zijn vermogen om elke vijf dagen de bal te pakken in een team dat door een blessure is gedecimeerd, of wat betreft het vermogen om diep in wedstrijden te starten, iets waar zijn rotatieteamgenoten mee worstelden.

“Je bent altijd op zoek naar die stopper, die kerel die om de beurt het plan gaat uitvoeren en hij is een paar keer op Merrill geland,” zei Lovolo. “We zijn niet verrast. Hij deed thuis hetzelfde. Hij stopte die losing streak.”

De aanval van Diamondbacks was meedogenloos op zaterdag. Escobar zorgde voor een voorsprong door de RBI in de eerste helft te verdubbelen. Walker maakte er 2-0 van met een enkel schot per seconde. Escobar’s tweetaktschot in de derde zorgde voor 4-0. Ze scoorden opnieuw in de vierde, zesde en achtste inning.

“Het was een lange tijd om niet te winnen op de weg”, zei Escobar. “Vandaag hebben we het gedaan en ik voel me echt goed. Ik ben zo blij. Kelly heeft het weer geweldig gedaan.”

READ  De beste aanbiedingen en wedstrijden op vrijdag

Nu hun verliespartijen voorbij zijn, hopen de Diamondbacks dat ze eindelijk over hun zeven weken durende funk heen kunnen komen. Ze staan ​​7-43 over een periode van 50 wedstrijden die begon op 4 mei. Van gewoon verschrikkelijk naar slecht gaan is een enorme stap voorwaarts.

“We hebben onze eerste wegwedstrijd in twee maanden gewonnen – het is moeilijk om over na te denken en moeilijk te zeggen”, zei Lovolo. “Maar ik heb er al veel mensen over horen praten. Dus het is een last waar we mee rondlopen en het is goed om er vanaf te komen.”

More from Madison Garrett
De verloren streak van Orioles heeft zes wedstrijden bereikt
Goedemorgen, Birdland! Het is daar niet geweldig, mensen. De Orioles zwaaiende, verliezers...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More Stories