Dit Georgia-huis is gratis, maar heeft een grote vangst

Dit Georgia-huis is gratis, maar heeft een grote vangst

De beste dingen in het leven zijn misschien gratis, maar sommige hebben een touwtje.

Zoals deze charmante bungalow in Athene, Georgia. Het pand, dat dateert uit 1923, is momenteel beschikbaar voor nul dollar en nul cent, maar u moet het naar een nieuwe locatie verplaatsen.

De eigenaar van het huis, Rocky Moore van MM Properties, en een lokale ‘seriële restaurator’ Scott Reed, die een populair Instagram-account heeft, genaamd Oude huizen redden, hebben een paar regels voor potentiële kopers, volgens de Athens Banner-Herald.

Ten eerste moet het huis in ambachtelijke stijl stukje bij beetje worden verplaatst – inclusief het verwijderen van het dak en het transporteren van de rest in secties – en opnieuw worden gebouwd op de nieuwe locatie. Ten tweede moet die nieuwe locatie zich binnen 80 kilometer van Athene bevinden. Ten derde, dat de nieuwe eigenaren “bereid zijn deze geweldige bungalow respectvol te rehabiliteren zodat we uw oude huisreis kunnen volgen en het nieuwe hoofdstuk kunnen vieren.”

Moore en Reed willen mensen tijd geven voor een dergelijke aankoop en verhuizing: de kopers hebben tot 1 juni 2021 de tijd om het huis te verhuizen.

Ze suggereren ook dat transport minimaal $ 40.000 kost. Zillow ondertussen schat de huiswaarde voor $ 479.019.

De bungalow aan de University Drive 422 heeft een plattegrond met drie slaapkamers en één badkamer met extra grote ramen, luiken met halvemaanvormige uitsparingen, eikenhouten vloeren en vier open haarden. Foto’s tonen openslaande deuren, ingebouwde rekken en lijstwerk. Alles bij elkaar genomen is het in een redelijk goede staat.

Op zondag heeft Reed, die 84.000 volgers heeft op Instagram, gepost over het huis en de aankoopvereisten, waaronder ook de planning van de verhuizing van tevoren, zodat de straten kunnen worden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat hun afmetingen een brede lading aankunnen.

READ  Resultaten ARC World Tour Finals 2022

Kort daarna, Goedkope oude huizen – een Instagram-account met 1 miljoen volgers dat historische huizen plaatst voor minder dan $ 100.000 over de hele wereld, samengesteld door liefhebber Elizabeth Finkelstein uit Nyack, NY – heeft het aanbod van Reed gedeeld. De post verdiende meer dan 23.000 likes en honderden reacties.

“Ik ga dood. Ik zou het volgende jaar gewoon een stuk land kunnen kopen en dit schatje kunnen verplaatsen en de boerderijdromen kunnen waarmaken ‘, schreef Katie Moody, een fotograaf in het nabijgelegen Gwinnett County, Georgia.

Veel gebruikers waren enthousiast over de gelegenheid, zelfs als ze duizenden kilometers verderop woonden.

“Het is een geweldig huis!” merkte een andere gebruiker op. ‘Ik woon aan de westkust. Vastgoed staat UIT de hitlijsten. Ik zou graag zo’n deal zien! Of welke deal dan ook. ‘

Er zijn geweest twee open huizen sinds de gratis bungalow vorige week werd geplaatst, en in ieder geval één bezoeker serieus over kopen wie kwam om metingen uit te voeren.

Geïnteresseerd? E-mail Reed op [email protected] en vermeld in de onderwerpregel “IK WIL DE ATHENE BUNGALOW BEWAREN!”

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *