Masahiro Tanaka zal deze beschermende uitrusting dragen bij de terugkeer van Yankees

Masahiro Tanaka zal deze beschermende uitrusting dragen bij de terugkeer van Yankees

Masahiro Tanaka klonk er vrij zeker van dat hij zaterdagavond een beschermend inzetstuk in zijn hoed zal dragen wanneer hij zijn eerste start van het seizoen maakt tegen de Red Sox.

En hij was ervan overtuigd dat hij niet zou schrikken van de herinnering dat hij op 4 juli in zijn hoofd was geraakt door een Giancarlo Stanton-voering die was geklokt met een snelheid van 112 mph en hem een ​​hersenschudding bezorgde.

“Toen ik op de heuvel bij Scranton ging, dacht ik er helemaal niet aan”, zei Tanaka vrijdagmiddag tijdens een Zoom-oproep voordat de Yankees met 5-1 de Red Sox wonnen. Hij werd eerder deze week geconfronteerd met hitters op de alternatieve site van de Yankees. “Dat gezegd hebbende, ik denk dat het wel goed komt.’ ’

Wat betreft het inzetstuk dat aan de rechterkant van zijn hoed zal worden gedragen in het gebied waar de bal hem sloeg en hem naar de modder stuurde, zei Tanaka dat het was voorgesteld door de medische staf.

Masahiro Tanaka
Masahiro TanakaCorey Sipkin

‘Ik denk dat ik dat in het spel zal dragen [Saturday]. Ik wist het niet. Het waren de trainers die me adviseerden en wilden weten of ik dit wilde passen, ‘zei Tanaka. ‘Ik was daarmee aan boord en ik heb het geprobeerd. Het bleek eigenlijk dat ik er helemaal geen last van had. Je vergeet een beetje dat het er zelfs in zit. Dus toen voelde ik dat dit zou kunnen werken en het geeft me natuurlijk gemoedsrust, en het zal me in zekere zin ook beschermen. Dat is waarom ik dat hoogstwaarschijnlijk gebruik in [Saturday’s] spel.”

READ  Acht teams, vier wedstrijden, het is allemaal verwaarlozing

Gevraagd hoe diep hij kon gaan tegen de Red Sox, zei Tanaka totdat hij uit het spel werd verwijderd.

‘Ik weet niet zeker hoeveel plaatsen ik krijg. Ik denk dat we zullen zien. Concurreer gewoon op de heuvel tot [Boone] neemt de bal van me weg, ’’ zei Tanaka.

Naast het missen van tijd als gevolg van de hersenschudding, werd Tanaka geconfronteerd met de uitdagingen van het werken rond de hindernissen die COVID-19 heeft opgeworpen.

“Gezien de situatie waarin we ons bevinden, is het een uitdaging, maar elke speler bevindt zich in dezelfde situatie”, zei Tanaka. ‘Daar is dus eigenlijk geen excuus voor. Mijn mentaliteit daarvoor is om erop uit te gaan en te concurreren en de beste versie te zijn die ik kan. ’’

Met COVID-19 die de Marlins hard sloeg en hen en de Phillies dwong hun seizoenen te pauzeren en de wedstrijd van Cardinals-Brewers vrijdagavond uit te stellen, pakte Tanaka het probleem aan.

‘Ik heb het gevoel dat dit bijna verwacht werd. In die zin ben ik niet overdreven geschokt of overdreven bezorgd, maar het is duidelijk een zorg dat dit gebeurt, ’’ zei Tanaka. “Ik denk dat het een soort herinnering is dat we echt verantwoordelijk moeten zijn in de actie en het gedrag dat we ondernemen.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *