Dit zijn de 5 beste Android-games 2020: Genshin Impact, Dead Cells

Wekelijks worden er veel nieuwe games aan de Play Store toegevoegd. Android Planet kijkt terug en kiest de 5 beste nieuwe Android-games van 2020.

Beste Android-spellen 2020

Er is het afgelopen jaar verrassend veel gebeurd rond gamen op smartphones. Allereerst introduceerde Apple zijn Apple Arcade-abonnement, exclusief voor Apple-apparaten. Hierdoor verschijnen veel sterke games niet meer voor Android, maar alleen voor iOS.

Google heeft echter niet stilgezeten en heeft Play Pass geïntroduceerd. Met dit abonnement kun je heel veel games spelen zonder je zorgen te maken over advertenties of in-app-aankopen. We hebben de beste Play Pass-games al voor je op een rijtje gezet.

Daarnaast is 2020 het jaar waarin streaming games echt groot werden. Met Stadia, xCloud en andere services speel je de meest geavanceerde games direct op het kleine scherm van je Android-smartphone.

Maar er zijn ook tal van reguliere games gepubliceerd in de Play Store. Zeer goede spellen eigenlijk. We hebben de beste games van het jaar op een rijtje gezet.

1. Genshin-impact

De meeste gratis te spelen spellen zijn kleine spellen waarin je snel gebombardeerd wordt met reclames. Dat is niet het geval bij de indrukwekkende Genshin Impact. Het voelt bijna illegaal dat we dit spel gratis kunnen spelen.

In Genshin Impact speel je de helft van een tweeling, terwijl de andere helft wordt gevangengenomen door een god. Om je broer of zus te redden, moet je je wagen in een onbekende wereld en sterker worden. De game is een rollenspel, gecombineerd met veel elementen die je wellicht kent van de Nintendo Switch-games The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

READ  Harry en Meghan boek tillen deksel op bittere splitsing met familie

Dit betekent onder meer dat je een enorme wereld verkent waarin je alles kunt beklimmen. Het spel ziet er ook prachtig uit en alle stemmen zijn opgenomen. Natuurlijk zijn de makers niet gek en met een gacha-systeem kom je toch in de verleiding om te betalen. U kunt echter veel spelen zonder ooit een cent uit te geven.

Genshin Impact

miHoYo Limited

2. Dode cellen

Android-gamers hebben lang moeten wachten, maar de veelgeprezen malafide Dead Cells heeft eindelijk zijn weg gevonden naar de Play Store. In dit spel werk je je een weg door steeds moeilijker wordende kerkers. Je speelt als een onsterfelijke krijger, die elke keer dat hij sterft opnieuw begint. Elke keer zijn de kerkers en vijanden compleet anders, dus je moet altijd op je hoede zijn.

Omdat je in dit spel snel moet reageren, is het lastig om de digitale knoppen te vinden. Daarom is er speciaal voor smartphones een Auto-Hit-modus gemaakt, waarmee de melee-aanvallen automatisch gaan en je alleen hoeft te focussen op schieten en ontwijken. Je kunt natuurlijk ook gewoon een controller aansluiten. Maar pas op, want het spel is zo leuk dat je het misschien nergens anders krijgt.

3. De tuinen tussen

In The Gardens Between kom je terecht op kleine eilandjes waar je doorheen moet lopen. De twee hoofdpersonages lopen automatisch, maar elke keer komen ze obstakels tegen waardoor ze niet verder kunnen. Het doel is elke keer om een ​​gloeilamp naar de uitgang te brengen. Je helpt door de tijd heen en weer te draaien terwijl je acties onderneemt om het eiland te veranderen. De originele puzzels en leuke stijl zorgen samen voor een van de meest memorabele spellen van het jaar.

READ  De Spelen van 2021: Hogwarts Legacy

4. Indien gevonden …

In Found… speel je niet voor de opwindende gameplay zoals de andere games in deze lijst. In dit interactieve verhaal ben je slechts een gum en wis je het verleden om de hoofdpersoon vooruit te helpen. Maar het is zonder twijfel het beste verhaal in een game dit jaar. If Found … gaat over jezelf zijn en de mensen vinden die je steunen. De game duurt maar een paar uur, maar blijft daarna lang hangen.

Indien gevonden …

Player Store Inc.

5. Samorost 2

Geniet van elk spel van maker Amanita Design. Samorost 2 is wat ouder, maar kan nu eindelijk op je Android-toestel worden afgespeeld. En dat was het wachten meer dan waard. Je speelt een kleine man op een kleine planeet, die op avontuur gaat en ondertussen allerlei puzzels moet oplossen om verder te komen. Je kunt niet anders dan blij zijn met de stijl, muziek en puzzels van dit spel.

Samorost 2

Amanita-ontwerp

Meer spellen

Op Android Planet houden we in de gaten welke toffe nieuwe apps er aan de Play Store worden toegevoegd. Games horen daar natuurlijk ook bij. Volg daarom onze berichten door u aan te melden voor de nieuwsbrief. Of download de Android Planet-app via onderstaande link.

AndroidPlanet.nl – Ontdek de kracht van Android ™

BigSpark

Written By
More from Aubrey Mason

De mid-season patch van Fall Guys voegt een nieuwe fase toe en Kill the Penguin

Mediatonic Developer brengt weer een mid-season update uit voor Fall Guys: Ultimate...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *