Tips voor het downloaden van uw rijbewijs naar uw smartphone

door Benson | Geplaatst: 26 augustus 2021 15:572021-08-26T15:57:57+5:302021-08-26T15:57:57+5:30

het volgende

Het is erg belangrijk dat u een rijbewijs heeft om de auto te mogen besturen. In plaats van constant een papieren kopie van uw rijbewijs te hebben, kunt u een elektronische kopie downloaden en op uw telefoon bewaren. Hiervoor kun je hulp krijgen van DigiLocker of de mParivahan app.

Het downloaden van een rijbewijs op mobiel is heel eenvoudig. Als u een elektronische kopie van uw rijbewijs op uw mobiele telefoon bewaart in DigiLocker of mParivahan-app, wordt uw valuta niet afgeschreven.

Met een elektronische kopie van uw rijbewijs op uw mobiele telefoon hoeft u zich geen zorgen te maken dat u uw rijbewijs vergeet. In 2018 heeft de overheid laten weten dat rijbewijzen indien nodig ook kunnen worden verkregen via de DigiLocker of mParivahan-app.

U kunt dus een elektronische kopie van uw rijbewijs naar uw telefoon downloaden en deze zo nodig laten zien. Hiervoor moet je een aantal stappen volgen. Hiervoor moet u een account hebben op DigiLocker

U kunt zich bij DigiLocker registreren met uw telefoonnummer en Aadhaarkaart. Ga hiervoor naar de igiLocker-app of website en log in met uw gebruikersnaam en zescijferige pincode. U ontvangt dan een eenmalig wachtwoord (OTP) op uw geregistreerde telefoon.

Hier moet je in de zoekbalk naar je rijbewijs zoeken. Dan moet je de staat kiezen waar je je rijbewijs hebt gehaald. Ook moet u hier op de knop Document ophalen klikken na het uploaden van het licentienummer.

U kunt uw rijbewijs inzien door in DigiLocker naar de lijst met afgegeven documenten te gaan. Een elektronische kopie kan ook worden gedownload door op de PDF-knop te klikken.

U kunt uw rijbewijs ook downloaden en opslaan op uw DigiLocker-telefoon. U kunt ook de mParivahan-app downloaden en uw rijbewijs bewaren.

READ  Clash Royale plaagt een nieuwe kaart die in seizoen 16 naar de game komt
Written By
More from Eda Greene

Battlescar, Doom 3 en 2021 Predictions

De discussie over het downloaden van VR-games van deze week ging over...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *