Dolly Parton te zien in populaire ‘Words With Friends’ mobiele game klinkt als Nashville

Dolly Parton leent een van haar beroemde “Dollyisms” uit aan een populaire mobiele game, terwijl de countrylegende zich bij het plezier van Words With Friends voegt.

Op basis van het klassieke Scrabble-bordspel vindt Words With Friends spelers die een reeks willekeurige letters gebruiken om woorden voor punten te spellen, en Parton werd gevraagd om een ​​nieuw woord toe te voegen aan het officiële woordenboek. Ze maakt nu deel uit van de voortdurende Word of the Day-promotie van het spel, en haar woord is “songteller” – dat Parton jaren geleden bedacht om haar levenswerk te beschrijven, en dat nu ook de titel is van haar aanstaande songtekstenboek.

“Ik weet eigenlijk niet zeker of ‘songteller’ een echt woord is,” geeft ze toe in een video over het nieuws, “maar ik weet dat mijn liedjes en verhalen zeker echt zijn.”

“Dolly Parton is meer dan een muzikant. Ze is een bron van inspiratie, vreugde en troost voor mensen over de hele wereld, van alle leeftijden en uit alle lagen van de bevolking ”, aldus Bernard Kim, President of Publishing for Zynga – makers van de Woorden met vrienden spel en vele anderen. “Hoewel er geen enkele zin is die dit unieke icoon kan definiëren, zijn we vereerd om Dolly’s eigen woord, Songteller, aan ons woordenboek toe te voegen om haar illustere, onderscheidende leven te vieren.”

De game heeft eerder woorden toegevoegd die zijn gekozen door publieke figuren zoals alternatieve muzikanten, Alanis Morissette. Dolly Parton, Songteller: My Life in Lyrics komt uit 17 november, en haar Kerstmis op het plein kerstmuziekhits Netflix 22 november.

READ  The Witcher: Monster Killer, nu verkrijgbaar; Hoe gratis te downloaden op iOS en Android
Written By
More from Eda Greene
Hoe Guilty Gear Strive bètafout “ R-code downloaden mislukt ” te repareren
Screengrab via ArcSystemWorks Schuldige Gere werkte hard Het herbergt momenteel een open...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *