Nieuw Super Smash Bros.Ultimate DLC-personage schijnbaar doorverwezen

Een nieuw Super Smash Bros.Ultimate lek heeft naar verluidt een relatief grote hint laten vallen op een toekomstig DLC-personage dat naar de Nintendo Switch- en Nintendo Switch Lite-game komt. Deze maand kwam Steve uit Minecraft werd het nieuwste personage om mee te doen De m. Van Super Smash Bros.Ultimateassive rooster als een DLC-jager. Hij zal echter niet de laatste toevoeging zijn. Voorlopig blijft het een mysterie wie er hierna zal worden toegevoegd, hoewel het lijkt alsof het een personage zal zijn met een gender-alt.

Over SmashBoards, gebruiker Andree123 onthulde dat er binnen de bestanden van het spel, of in ieder geval de huidige bestanden, vijf lege slots voor spraakbestanden zijn. Als dit datamining-lek bekend klinkt, komt dat omdat dit het exacte scenario was nadat Terry Bogard was uitgebracht via de eerste Fighter Pass.

Dus waarom is dit opmerkelijk? Omdat er nog maar vier DLC-tekenslots over zijn. Met andere woorden, als er vijf lege slots in de spraakbestanden zijn, suggereert dit dat een van deze karakters twee spraakbestanden zal opnemen, wat er op zijn beurt op duidt dat het personage een gender alt of mogelijk een side-kick heeft.

Natuurlijk kunnen er verschillende andere verklaringen zijn, maar dit is wat er gebeurde nadat Bogard was vrijgelaten; er was één DLC-tekenslot maar twee voice-slots, die onvermijdelijk werden gevuld door mannelijke en vrouwelijke Byleth.

Helaas, zelfs als deze onthulling juist is in zijn conclusies, beperkt het de kandidaten niet drastisch. Er zijn veel karakters die bij deze rekening zouden kunnen passen.

READ  Nebraska 17 Minnesota 24: Discussie over samenvatting en middagspelen

Neem dit alles – het lek en de speculatie eromheen – voorlopig met een korreltje zout. Wat Nintendo betreft, heeft het hier tot nu toe niets over gezegd, en het is onwaarschijnlijk dat dit zal veranderen. Als dit het geval is, zullen we het verhaal echter dienovereenkomstig bijwerken.

Super Smash Bros.Ultimate is beschikbaar via de Nintendo Switch en de Nintendo Switch Lite. Voor meer berichtgeving over de bestverkopende en veelgeprezen platformjager – inclusief al het laatste nieuws, geruchten en lekken – klik op hier of bekijk de relevante links hieronder:

More from Madison Garrett

PlayStation 5-update lost problemen met de installatie van games op -…

Er is een nieuwe firmware-update voor de PlayStation 5 uitgebracht, waarmee ten...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *