Donal Bisht: Ik moet de lelijke kant van de tv-industrie nog zien

Donal Bisht

Donal BishtSociale media

Telly-ster Donal Bisht zit al een tijdje in de tv-industrie, maar ze zegt dat ze de lelijke kant nog niet heeft gezien.

Bekend om shows als Dil Toh Happy Hai Ji en Ek Deewaana Tha, zal Donal te zien zijn in een muzikale webserie die de strijd belicht waarmee beginnende en onafhankelijke artiesten in de muziekindustrie worden geconfronteerd.

Op de vraag of ze zou willen spelen in een serie die de lelijke kant van de tv-industrie liet zien, zei ze tegen IANS: “Ja, als het bewustzijn voor het aanstormende talent verspreidt, waarom dan niet? Er zijn in het verleden films gemaakt die gebaseerd waren op hetzelfde concept, maar verschillende industrieën werden erin benadrukt. Als er iets interessants naar voren komt met betrekking tot de tv-industrie, dan zou ik er zeker deel van uit willen maken. Maar eerlijk gezegd moet ik de lelijke kant nog zien, aangezien ik geen van de het in mijn carrière. “

Maar Donal Bisht zei op tv dat de nadruk meer op timing ligt dan op ambacht. “Ik denk dat wij tv-acteurs niet eens de tijd krijgen om te ademen. Werken in ploegen die uiteindelijk worden verlengd tot 14-15 uur per dag, onze fysieke en mentale gezondheid gaan op hol. Vanwege de pandemie zijn er nu opdrachten om te doen de shoot binnen 8 uur. Maar op tv leggen we meer de nadruk op de timing dan op het vaartuig. Dus ik denk dat de race tegen de tijd moet afnemen en dat er rekening moet worden gehouden met het vaartuig, ‘zei ze.

READ  Kim Jong-Un prijst het "schitterende succes" van Noord-Korea tegen COVID-19: staatsmedia

Ondertussen is ze te zien in The Socho Project. ‘Ik speel een diva. Ze is een popster en wil nog meer bereiken. Ze kent de lef van het publiek en werkt daar naar toe’, zei Donal.

Aangezien het een muzikale webserie is, zingt ze ook? “Er zijn twee nummers op mij gefilmd. Hoewel ik mijn stem niet aan een van de liedjes heb gegeven, heb ik alle nuances en uitdrukkingen van een zanger geleerd tijdens de workshop die voor ons werd gehouden”, vertelde ze.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *