Galyn Gorg, Fresh Prince Actress, sterft op 55-jarige leeftijd

Galyn Gorg, Fresh Prince Actress, sterft op 55-jarige leeftijd

The Fresh Prince of Bel-Air actrice Galyn Gorg is overleden op 55-jarige leeftijd. Gorg, die in een aflevering uit 1996 van de geliefde sitcom verscheen, stierf op dinsdag 14 juli, slechts één dag voor haar 56e verjaardag, na een gevecht met kanker, onthulde haar familie in een GoFundMe post. In aanvulling op The Fresh Prince, de actrice staat bekend om rollen in Robocop 2 en die van David Lynch Twin Peaks.

“Galyn Gorg was en is een groot deel van onze familie, ze betekent zoveel voor ons allemaal”, schreef de familie van de actrice op een GoFundMe-pagina die deze week is gemaakt. ‘In haar hele lichaam en longen werd bij haar kanker vastgesteld. De doktoren beweerden dat ze nog maar een week of misschien nog een week te leven had, en nadat ze optimistisch was gebleven en voor een wonder had gebeden, is ze helaas overleden. ‘

De familie van Gorg is momenteel op zoek naar donaties voor begrafeniskosten. Op het moment van de pers heeft de familie $ 2.888 ingezameld, bijna een derde van de doelstelling van $ 10.000. ‘We willen haar prachtig wegsturen omdat haar hart en geest vervuld waren van vrijgevigheid, liefde, vriendelijkheid, vergeving en mededogen’, zei de familie.

In 1990 kreeg Gorg haar doorbraakrol Robocop 2 als Angie, de door Nuke geobsedeerde stoute meid van de film. Datzelfde jaar verscheen ze in drie afleveringen van drama Twin Peaks als Nancy O’Reilly. Gorg verscheen de komende jaren in talloze film- en televisieprojecten, waaronder BIDSPRINKHAAN. en diverse Star Trek shows. In 1996 maakte ze een gastoptreden als boksinstructeur in The Fresh Prince of Bel-Air‘S laatste seizoen. Gorg’s Schone prins aflevering, “Boxing Helena” (Seizoen 6, Aflevering 12), is beschikbaar om op te streamen HBO Max.

READ  Rusland coronavirus vaccin goedgekeurd, zegt Vladimir Poetin. Maar er blijven vragen over de veiligheid

Gorg bleef optreden gedurende de jaren 2000. Ze verscheen in veel spraakmakende projecten, waaronder Verloren, twee afleveringen van Parken en recreatie, en Hoe weg te komen met moord. Ze werd vervolgens verwacht in 2021 film Teller’s Camp, van schrijver-regisseur Jared Zabel.

Rust zacht, Galyn Gorg. U zal worden gemist.

Waar te streamen The Fresh Prince of Bel-Air

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *