Hoog en laag van de tijd van Yoenis Cespedes met Mets

Hoog en laag van de tijd van Yoenis Cespedes met Mets

Yoenis Cespedes ‘achtbaanrit van een Mets-carrière kwam zondagmiddag ten einde met de aankondiging dat hij zich uit het seizoen afmeldde vanwege COVID-19-zorgen en zijn contract zou aflopen na deze verkorte campagne.

Hier is een blik op enkele van de hoogte- en dieptepunten van zijn turbulente tijd als Met:

Hoogtepunten

31 juli 2015: De Mets landen Cespedes net voor de handelsdeadline en sturen de Tigers pitching-vooruitzichten Michael Fulmer en Luis Cessa.

9 september 2015: In een reeks sweep van de Nationals die in feite het NL Oost omsluit, rijdt Cespedes in zeven runs en tweemaal homers. In de finale blijkt zijn twee-run shot in de achtste de wedstrijdwinnaar te zijn.

5 juli 2016: Cespedes wordt gekozen als starter voor de All-Star Game, hoewel hij niet speelt vanwege een blessure.

29 november 2016: Na de Mets naar opeenvolgende playoff-ligplaatsen te hebben geleid, stemt Cespedes in met voorwaarden voor een contract van vier jaar ter waarde van $ 110 miljoen.


24 juli 2020:
In zijn eerste wedstrijd in meer dan twee jaar sloeg Cespedes een solo-homerun in de zevende inning toen de Mets de Braves versloegen op de openingsdag van dit ingekorte seizoen.

Dieptepunten

27 oktober 2015: Cespedes speelt verkeerd, en vervolgens laarzen, een Alcides Escobar-vliegbal die verandert in een home-run in het park die de eerste inning van het huis in Game 1 van de World Series leidt. Het punt zou terugkomen om de Mets te achtervolgen in een 5-4, 14-inning nederlaag tegen de Royals.

4 augustus 2016: Cespedes staat op de 15-daagse gehandicapte lijst (nu de geblesseerde lijst genoemd) met een quad-blessure. De dag ervoor tweette ex-majoor Kevin Millar een foto van zichzelf die golf speelde met Cespedes, wat leidde tot vragen of dat een rol speelt bij de blessure, die de Mets ontkennen.

READ  Previewbeelden van het nieuwe Cammy-beeldje dat de Street Fighter 6-regisseur liet zien en hij weet wat fans willen zien

20 juli 2018: Na meer dan twee maanden uit te zijn geweest met een gespannen rechterheupbuiger, huldigt Cespedes een overwinning op de Yankees. Daarna onthult hij echter dat hij aan beide hakken moet worden geopereerd. Hij miste de rest van het seizoen en de hele campagne van 2019.

20 mei 2019: De Mets kondigen aan dat Cespedes zijn rechter enkel heeft gebroken toen hij op zijn ranch in Florida was na een “gewelddadige” val. De Post meldde later dat hij gewond was geraakt op de ranch die een gat in stapte na een interactie met een wild zwijn en dit leidt ertoe dat zijn basissalaris dit jaar met $ 23,5 miljoen wordt verlaagd na een schikking om een ​​klachtenbehandeling te voorkomen.

2 augustus 2020: Cespedes komt niet opdagen voor een wedstrijd tegen de Braves, wat tot bezorgdheid voor zijn gezondheid leidt. Later kondigden de Mets aan dat hij zich uit het seizoen had afgemeld vanwege COVID-19-zorgen, waarmee hij zijn tijd als een Met effectief beëindigde met zijn contract dat na het seizoen afloopt. The Post meldt dat hij van streek was omdat hij op de bank zat en bang was dat hij buiten de line-up werd gehouden om te voorkomen dat hij lucratieve prestatiebonussen zou behalen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *