Download de Huawei Petal Search 12.0.5.303-update

Het is een paar dagen geleden sinds Huawei de vorige Petal Search-update uitbracht, om de stabiliteit van de app te bewijzen, en nu rolt het bedrijf over een maand nog een Petal Search-update uit. De laatste update is bekend via een bestand 12.0.5.303 versie met 48.86 uur gewicht bijwerken.

Wat is er nieuw in de update van Huawei Petal Search 12.0.5.303:

Welnu, de update voegt geen belangrijke nieuwe functies toe, maar net als de vorige update kun je enkele wijzigingen opmerken in de instellingen van Huawei Petal Search. Bovendien is het bedoeld om kleine en problematische bugs op te lossen om de bruikbaarheid te verbeteren.

Download de nieuwste update via AppGallery of de Google Play Store om beveiligingslekken op te vullen en de algehele prestaties van uw app te verbeteren. Let echter op een paar punten voordat u de Huawei Petal Search-app bijwerkt.

  • Zorg voor voldoende batterijduur
  • Gebruik een onbeperkte verbinding om het te downloaden
  • Start vervolgens de smartphone opnieuw op

Huawei Petal Zoeken:

Ingebouwde Huawei Petal Search plaatst de hele wereld in de palm van je hand en biedt financiën, aandelenmarkt, video, foto’s, live sport, muziek en meer in één klik met een hoog beveiligingsniveau. Deze app voorspelt ook dagelijkse weersvoorspellingen en belangrijk nieuws.

Ondertussen biedt Huawei Petal Search, net als Chrome en Google, ook “incognito” browsen, dat voldoet aan de AVG-privacybeveiligingsnormen, geen persoonlijke gegevens bijhoudt of analyseert en geen cookies opslaat.

(Je kunt ook de nieuwste versie krijgen 12.0.5.303 Update Huawei Petal Search via APKMirror)

READ  Elon Musk's Starlink ziet de gemiddelde downloadsnelheid dalen naarmate meer gebruikers meedoen
Written By
More from Eda Greene
UP NHM-toelatingskaart voor fase 2, examen afgegeven op 14 februari; Download hier
New Delhi: de National Mission of Health, Uttar Pradesh, heeft de toegangskaart...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *