Download Fortnite op je iOS-apparaten: hoe doe je dat?

Als je Fortnite hebt gespeeld en je zorgen maakt dat je niet van het nieuwe seizoen kunt genieten, laat deze veronderstelling je dan geruststellen. De game is uit de iOS-appstores gehaald, waardoor miljoenen gebruikers van hun favoriete game zijn buitengesloten. Het nieuwste seizoen 4 zal in de nabije toekomst echter niet beschikbaar zijn in app-winkels, aangezien de twee bedrijven zich nu midden in een langlopende antitruststrijd voor de rechtbank bevinden. Epic Games klaagt Apple aan voor het overtreden van de Sherman Act medio augustus 2020. Epic Games heeft beweerd dat het, samen met andere game-ontwikkelaars, alternatieven nodig heeft om mobiele games te verkopen. Veel game-ontwikkelaars beschouwen Apple’s 30 procent commissie-eis voor games die via de App Store zijn gekocht als oneerlijk.

“Het meest verontrustende aan de positie van Apple is dat ze echt denken dat ze alle commercie ‘bezitten’, inclusief de telefoons die ze maken, en ze beschrijven directe betaling als diefstal, smokkel en zelfs winkeldiefstal. Het is een gekke en misleidende weergave. ” CEO Tim Sweeney schreef gisteren op Twitter.

Het vonnis in deze rechtszaak kan lang zijn, dus in plaats van te wachten zijn er andere manieren om Fortnite op iOS-apparaten te downloaden.

Fortnite downloaden op alle iOS-apparaten

  1. Ga naar Instellingen, ga dan naar Batterij en zorg ervoor dat de energiebesparende modus is uitgeschakeld
  2. Ga vervolgens naar Algemeen en zorg ervoor dat op uw telefoon Achtergrond App-vernieuwing is ingeschakeld, hetzij op wifi, mobiele data of beide.
  3. Ga naar de App Store om te controleren of Automatisch downloaden is ingeschakeld.
  4. Je kunt het spel downloaden van appsinject.net.

Als je de app al een keer hebt gedownload en deze niet opnieuw kunt downloaden uit de App Store, is hier een eenvoudige oplossing.

  1. Open de App Store
  2. Klik op het “Account”-pictogram dat uw Apple ID weergeeft
  3. Klik op Alle aankopen en ga vervolgens naar Mijn aankopen om toegang te krijgen tot alle games die u hebt gedownload.
  4. Zoek Fortnite en klik op het pictogram om te downloaden.

Veel technologiebedrijven zullen nu worden vervolgd voor concurrentiebeperkende praktijken. Facebook werd eind vorig jaar gemeld in 46 staten in de VS en de Commissie van de Europese Unie. Aangezien het bedrijf met veel spanningen wordt geconfronteerd, hoe zullen de gerechtelijke gevechten plaatsvinden. Lees meer over de rechtszaak van Apple met Epic Games Hier.

READ  Download @ mppsc.nic.in, MP SSE Main, vanaf 21 maart
Written By
More from Eda Greene

Hi-tech oplossingen om uw verbindingen veilig te houden

Nieuws 12 Staff 16 april 2021, 13:11 uur EST Update in:16 april...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *