Silent Hill: sms-product waarin wordt uitgelegd waarom het gratis is

Silent Hill: sms-product waarin wordt uitgelegd waarom het gratis is

In een recent interview met Famitsu zei Silent Hill: de korte boodschap Producent en regisseur Motoi Okamoto sprak over de beslissing om de game gratis uit te brengen. [Thanks, Famitsu!]

Tijdens het interview onthulde Okamoto dat het oorspronkelijke doel van het maken van de game was voor onderzoek en ontwikkeling, en dat een jonger publiek dat niet bekend was met de serie gemakkelijk en zonder voorbehoud toegang zou krijgen tot de game. De ontwikkelaar zei ook dat de serie weliswaar goed ingeburgerd is, maar dat er al meer dan 10 jaar geen game meer is verschenen, dus zelfs als mensen de game kennen, hebben velen van hen er nog nooit een gespeeld.

Bovendien verklaarde Okamoto dat hij dat wel was Silent Hill: de korte boodschap Omdat het een betaalde titel is, moeten de ontwikkelaars mogelijk meer traditionele elementen aan de titel toevoegen, zoals gevechtsmechanismen, of verschillende eindes toevoegen.

Silent Hill: de korte boodschap Het is de eerste hoofdtitel in de serie sindsdien Stille regen vallende heuvelHet is ontwikkeld door Vatra Games en uitgebracht in 2012. sms Het is ontwikkeld door Konami en HexaDrive en werd gratis uitgebracht na de State of Play-showcase van januari 2024 op 31 januari 2024.

Silent Hill: de korte boodschap Per direct gratis beschikbaar voor PlayStation 5.

READ  'Among Us' online game getroffen door een massale spamaanval

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *