Download WBMSC Mazdoor selectielijst pdf @ mscwb.org

De gemeentelijke commissie van West-Bengalen (MSC) heeft het resultaat van de Conservancy Mazdoor-positie vrijgegeven. Kandidaten kunnen het Mazdoor-resultaat van de Kolkata Muncipal Corporation downloaden van de officiële website mscwb.org.

KMC Mazdoor 2021 Score: De gemeentelijke commissie van West-Bengalen (MSC) heeft het resultaat van de Conservancy Mazdoor-positie vrijgegeven. Kandidaten kunnen Kolkata Muncipal Corporation Mazdoor Result downloaden van de officiële website – mscwb.org.

Link naar KMC Mazdoor Score wordt hieronder weergegeven. Kandidaten kunnen WBMSC Mazdoor Result rechtstreeks downloaden via de link:

Download de downloadlink voor het resultaat van KMC Mazdoor

Hoe KMC Mazdoor-resultaat te downloaden?

  1. Ga naar de officiële website van WB MSC – mscwb.org
  2. Klik op de link “Lijst met aanbevolen kandidaten voor Conservancy Mazdoor onder de Kolkata Munical Corporation Ref. Nr. 11 van 2020, onder de sectie” Resultaten “
  3. Download KMC Mazdoor Result PDF
  4. Controleer het lijstnummer en andere details van de kandidaten op de shortlist
  5. Neem een ​​gedrukt exemplaar mee voor toekomstig gebruik

Op 5 oktober 2020 is de WBMSC Mazdoor Persoonlijkheidstest (Alfabetiseringsproef en Veldtest) afgenomen en zijn 6.236 kandidaten geselecteerd voor het interview. De gemeentelijke commissie van West-Bengalen heeft opgeroepen tot het indienen van een sollicitatie voor 858 vacatures in Mazdoor onder toezicht van Kolkata Municipal Corporation in maart 2020, in ruil voor aankondiging nr. 11/2020.

READ  5 Fortnite alternatieve mobiele games die je kunt proberen
Written By
More from Eda Greene

Saints vs. Chiefs: speeltijd, tv, radio, online streaming, mobiel en kansen

Welkom bij Saints Dag van de wedstrijd! Vandaag: Kansas City Chiefs (12-1)...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *