Druk op Jets ‘Sam Darnold, Adam Gase en Mekhi Becton

Druk op Jets ‘Sam Darnold, Adam Gase en Mekhi Becton

Vijfde van een vijfdelige serie – een opmerkelijk trio van Jets.

Er is genoeg druk om rond de Jets te gaan in 2020. Het is 10 jaar geleden sinds hun laatste reis naar de play-offs en vijf jaar sinds hun laatste winnende seizoen.

Fans hadden lang geleden geen geduld meer. Met een extra team van elke conferentie die nu de play-offs maakt, willen fans dit jaar terugkeren naar het postseason. Is dat realistisch? We zullen het te weten komen. Maar als de Jets voor de vijfde keer op rij verliezen, zal dat een teleurstelling zijn.

Hoewel er veel leden van de organisatie onder druk staan, zijn dit de drie die in 2020 het meest onder druk staan:

Darnold gaat zijn derde seizoen bij de Jets in met nog veel vragen onbeantwoord. Tussen blessures, ziekte en een slechte ondersteunende cast, hebben de variabelen rond Darnold het moeilijk gemaakt om goed te lezen wat hij is als quarterback. Er zijn worpen die je ervan overtuigen dat hij het antwoord op lange termijn is. Die worden soms gevolgd door worpen waardoor je je afvraagt ​​of hij ooit zal worden wat de Jets dachten dat hij zou kunnen zijn toen hij in 2018 nummer 3-overall werd opgesteld.

De Jets brachten dit offseason door om hun aanvallende lijn en brede ontvangergroep te upgraden. We zullen zien wanneer de games starten als ze succesvol zijn. GM Joe Douglas gooide niet veel geld op vrije agenten, maar gebruikte zijn eerste twee keuzes om Darnold betere bescherming te geven (Mekhi Becton aan te pakken) en een nieuw doelwit (Denzel Mims).

READ  Michael Kors sluit zich aan bij FashionVerse, het mobiele modespel
Sam Darnold, Adam Gase en Mekhi Becton
Sam Darnold, Adam Gase en Mekhi BectonBill Kostroun (2); Getty Images

De Jets hebben goede hoop dat Darnold vooruitgang zal boeken in zijn tweede seizoen onder Adam Gase en voor het eerst 16 wedstrijden kan spelen. Het is te vroeg om dit seizoen make of break te noemen voor Darnold. Hij zal hier zijn in 2021. Maar de Jets zullen na het seizoen een beslissing moeten nemen over zijn contract, wanneer hij voor het eerst in aanmerking komt voor verlenging.

Dien uw Jets-vragen hier in om te worden beantwoord in een aankomende post-mailbag

Geduld bestaat niet meer voor NFL-hoofdtrainers. Kijk maar naar de reuzen die hun laatste twee coaches elk na twee seizoenen hebben ontslagen. Gase wist het team vorig jaar bij elkaar te houden na een start van 1-7 om 6-2 te gaan in de tweede helft van het seizoen en eindigde op 7-9, het beste record van het team sinds 2015.

Toch waren er problemen. Gedeeltelijk ingehuurd vanwege zijn aanstootgevende inzicht, hield Gase toezicht op een overtreding die als laatste of bijna laatste eindigde in de meeste categorieën. Hij is niet populair bij fans en zal met een ongelukkige Jamal Adams door een lastige situatie moeten navigeren.

Veel fans vragen hoeveel overwinningen Gase nodig heeft om zijn baan te behouden, maar zo eenvoudig is het niet. De toekomst van Gase zal niet alleen afhangen van hoeveel games de Jets dit jaar winnen, maar ook van hoe Darnold zich ontwikkelt. Als de quarterback geen vooruitgang laat zien en het team nog een verliesjaar heeft, kan Gase in de problemen komen.

READ  Hoe de Challengers de nieuwe CDL-selectie van Florida Mutineers vormden

Mekhi Becton, aanvallende uitrusting

Deze is misschien niet eerlijk, maar het is zoals het is. Er is altijd een microscoop bij je als je een eerste ronde bent. Becton zal naar verwachting binnenkomen en gaten openen voor Le’Veon Bell en Darnold onmiddellijk beschermen. Dit kan een van de moeilijkste seizoenen ooit zijn voor rookies vanwege het ontbreken van een programma buiten het seizoen en mogelijk zonder wedstrijden in het voorseizoen. Het zal moeilijk zijn om van Becton te verwachten dat hij onmiddellijk in september op hoog niveau zal spelen als hij niet eens een wedstrijd van het voorseizoen mag spelen.

Desondanks zijn de verwachtingen hooggespannen. Becton zal naar verwachting de starter zijn bij de tackle aan de linkerkant, maar de Jets kunnen besluiten hem naar rechts te verplaatsen en George Fant te spelen tegen de tackle aan de linkerkant als ze denken dat hij niet klaar is om de blindside van Darnold te beschermen. De 6-foot-7, 360-pond Becton was een mauler op de universiteit. We zullen nu zien of hij het kan doen in de NFL. De Jets rekenen op hem om hun lijn een boost te geven.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *