XDefiant Roadmap – Aankomende facties

XDefiant Roadmap – Aankomende facties

Wat staat er op de XDefiant-roadmap? Het voorseizoen van XDefiant introduceerde de vier kernfracties, evenals de ontgrendelbare DedSec en een hele reeks cosmetische items die je kunt verdienen via de Battle Pass. Deze introductiefase eindigt in juli, voordat er wordt overgegaan op geplande seizoensinhoud.

Gelukkig voor ons heeft Ubisoft alles gedetailleerd wat er in de eerste vier seizoenen van XDefiant gaat gebeuren, inclusief teases van nieuwe XDefiant-facties, extra wapens om wat variatie aan je XDefiant-uitrusting toe te voegen, en verschillende nieuwe XDefiant-kaarten om in te springen. Laten we de roadmap van XDefiant eens nader bekijken om te zien wat er later dit jaar naar de game komt.

XDefiant's routekaart voor het eerste jaar

Elk seizoen van XDefiant duurt drie maanden, waarvan het eerste op 2 juli begint. Elk seizoen luidt de vorming van een nieuwe factie in, samen met drie nieuwe XDefiant-wapens, drie kaarten en de XDefiant Battle Pass met 90 niveaus aan beloningen.

De meeste van deze informatie komt uit Officiële XDefiant-blog. Hoewel het onmogelijk is om de wapens en kaarten van tevoren te kennen, hebben we wel vier codenamen voor de komende facties: Ruby, Buzz, Orchard en Horde. de XDefiant-community op Reddit Sindsdien probeert het nieuwe teams te voorspellen, met als meest waarschijnlijke opties Rainbow Six Siege Operators, Far Cry New Dawn Highwaymen, Assassins from Assassin's Creed en Ghost Recon Breakpoint Ghosts.

Naast seizoensinhoud zal XDefiant balansupdates ontvangen, twee spelmodi bekend als Arena en Progression, evenals trainingsgebieden en doelstellingen voor nieuwe spelers. Ondersteuning voor eSports-toernooien met wielcamera's, privéwedstrijden en een aangepaste gerangschikte modus is ook gepland.

READ  Er zijn twee nieuwe games toegevoegd aan de Blizzard Arcade-collectie

En dat is het voor de XDefiant-roadmap en het eerste jaar met updates. Als je merkt dat je niet aan een game kunt deelnemen, wil je misschien de XDefiant-serverstatus controleren. Als de shooter van Ubisoft niet echt indruk op je maakt, zijn er genoeg opties in onze aanbevelingen voor de beste gratis pc-games, waaronder het populaire Call of Duty Warzone en nog veel meer.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *