Guild Wars 2 Charged Quartz Crystals uitgeschakeld na Richness-exploit

Guild Wars 2 Charged Quartz Crystals uitgeschakeld na Richness-exploit

Maak de Gildeoorlogen 2 Geladen kwartskristallen Ontwikkelaar ArenaNet is tijdelijk uitgeschakeld en heeft een exploit aangepakt waarmee spelers herhaaldelijk een crafting-item een ​​onbeperkt aantal keren kunnen transformeren, waardoor dagelijkse resetlimieten worden vermeden. Materialen die worden gebruikt om enkele van de meest waardevolle verhandelbare items in Guild Wars 2 te maken, zoals Skyscale Food en Celestial Gear, zullen niet langer toegankelijk zijn buiten Rare Gift Bags totdat het probleem is opgelost.

De Guild Wars 2-update van dinsdag 26 september bevatte een bugfix die “voorkwam dat spelers verbinding konden maken met de Searing Cauldron-heldenuitdaging in Iron Marches.” Het is onduidelijk hoe dit de locatie van de kracht beïnvloedde, en of deze specifieke noot precies de schuld was, maar het resultaat was dat spelers de Searing Cauldron-locatie konden gebruiken om onbeperkte stapels kwartskristal op te laden, een functie die normaal gesproken lang zou duren. -Beperkt in MMORPG-spel.

Standaard kun je het geclaimde Hero Challenge-gebied gebruiken om 25 kwartskristallen in één opgeladen kwartskristal te veranderen, maar slechts één kristal per dag. Deze zware tijdsbeperking legt kunstmatige beperkingen op aan hoe snel uitrusting en items gemaakt van geladen kwartskristallen kunnen worden vervaardigd, waardoor de vraag ernaar, en dus hun prijzen, binnen de gamegemeenschap stijgt.

Na een recente update hebben spelers echter ontdekt dat ze herhaaldelijk een stapel kwartskristallen in de Searing Cauldron kunnen opladen – volgens RapportenNiet alleen overschreed het de dagelijkse limiet, maar het was ook een looping-exploit waarmee spelers duizenden aan beperkte munten konden verdienen.

“We schakelen tijdelijk de mogelijkheid uit om kwarts om te zetten in geladen kwartskristallen terwijl we een probleem aanpakken”, zegt ArenaNet Ondersteunt Op de forums van Guild Wars 2. “We zullen updaten zodra we het probleem hebben opgelost en deze inhoud opnieuw hebben ingeschakeld.” Als je echt wanhopig bent, kun je ze in de tussentijd vinden in wintertraktaties en trick-or-treat-zakjes, als je er nog over hebt.

READ  Halo Infinite-ontwikkelaars "streven" om "later" samen te werken aan seizoen 2

Vlieg hoog in de lucht met meer van de beste drakenspellen, of ontdek zelf een aantal fantastische werelden en verhalen waarin je kunt verdwalen met de beste MMO’s voor één speler die je moet bekijken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *