Een soort onthulling voor Mortal Kombat 1 wordt geplaagd op New York Comic Con 2023, maar blijkbaar is dit niet wat je in eerste instantie verwacht

Een soort onthulling voor Mortal Kombat 1 wordt geplaagd op New York Comic Con 2023, maar blijkbaar is dit niet wat je in eerste instantie verwacht

Het feit dat Mortal Kombat 1 nu uit is en in handen van spelers is, betekent niet dat er nog steeds niet genoeg aankondigingen en onthullingen in petto zijn voor de toekomst van het spel.

Het lijkt er zelfs op dat er over een paar weken iets is om naar uit te kijken op New York Comic Con 2023.

Het bericht van Mortal Kombat-mede-maker Ed Boon eerder vandaag over de nieuwe update om de Player Perk 1-bug te repareren leek daar een niet zo subtiele hint naar te bevatten.


Het einde van het bericht van Boons bevat de woorden Next, Yield, Quick en Corrections op afzonderlijke regels boven elkaar, en door de initialen van deze opzettelijke setting te nemen, wordt NYCC beschreven.Veel fans dachten meteen dat dit betekende dat NetherRealm Studios een soort gameplay-starter zou bevatten voor Omni-Man van Invincible, aangezien eerder was bevestigd dat hij het eerste DLC-personage voor MK1 was.


Boone gooide echter snel wat koud water op dat idee door direct te zeggen dat de Omni-Man-trailer niet op NYCC zou zijn.

READ  Rekkles onthult waarom hij zich bij T1 aansloot in plaats van in Europa te blijven


Hij zei niet dat we hem helemaal niet zouden zien, dus misschien zal het team nog steeds een van Omni-Man’s pre-fight-introducties plagen of dat hij op het personageselectiescherm verschijnt of zoiets.
Ze zouden kunnen pronken met zoiets als een nieuwe Kameo-jager of ons een update kunnen geven over Krossplay, maar we hebben niet echt het gevoel dat deze goed zouden passen bij een publiek in New York City.


Ervan uitgaande dat ze echt een aantal nieuwe dingen hebben om te laten zien, denken we dat de nieuwe set kostuums uiteindelijk logischer zal zijn voor de gelegenheid en meer zou kunnen doen in de trant van Jean-Claude Van Damme’s look voor MK1.


Of… misschien wordt het een nieuwe actiefiguurlijn of zoiets.


Het is natuurlijk bekend dat DC’s Peacemaker, The Boys’ Homelander, Quan Chi, Ermac en Takeda ook in het eerste Kombat Pack voor MK1 zitten, maar het zou niet logisch zijn om ze ook voor Omni-Man te laten zien.


Het MK1-toernooi zal plaatsvinden in New York City, maar we zien niets op het officiële NRS-panel of Mortal Kombat-gerelateerde gasten – dus het is niet helemaal duidelijk waar en wanneer het zal worden onthuld.


New York Comic Con 2023 staat gepland voor 12 t/m 15 oktober, dus houd je ogen open voor alles wat op je pad komt.

READ  GTA 3, Vice City en San Andreas geremasterd voor Switch, PS5 en Xbox

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *