Een videogame die dakloosheid, ontslagen en blut Generatie Z simuleert

Een videogame die dakloosheid, ontslagen en blut Generatie Z simuleert

“Een gezin kan mogelijk niet huren vanwege hoge grondprijzen of lage inkomens”, aldus ontwikkelaars van Cities Skylines II.
Cities Horizons 2 / Fenomenale ranglijst

  • De ontwikkelaars van Cities Skylines 2 proberen “de meest realistische stadssimulator ooit” te maken.
  • De gameplay-beelden tonen een simulatie van Generatie Z die ontsnappingen, verkeersongevallen en gevangeniswerk meemaakt.
  • De simulatiegame gaat in op veel van de sociale en economische problemen waar jongeren tegenwoordig mee te maken hebben.

De ontwikkelaars van de aankomende videogame Cities Skylines 2 zeggen dat ze proberen het te halen “De meest realistische stadssimulatie ooit” – een die dakloosheid, een uit elkaar vallende Gen Z en tragische auto-ongelukken omvat.

Gezinnen in het spel kunnen dakloos worden als ze arm zijn, geen nieuw appartement kunnen vinden en geen geld hebben om de stad te verlaten. schreven de ontwikkelaars in een blogpost die maandag werd gepubliceerd.

“In dit geval kunnen ze in de parken van de stad wonen totdat hun woonsituatie verandert”, zei Colossal Order, de ontwikkelingsstudio van de game.

Maar het is niet allemaal somber – de game presenteert deze problemen als oplosbaar – als de steden goed gepland zijn.

Screenshot van de aankomende videogame Cities Skylines 2.
Cities Horizons 2 / Fenomenale ranglijst

Aan de andere kant kan het wanbeheer van deze virtuele stad leiden tot een reeks economische problemen – van het onvermogen van gezinnen om huur te betalen tot ontslagen en faillissementen van bedrijven, Dat blijkt uit screenshots van de game-ontwikkelaars.

Het spel – dat zal zijn Vrijgegeven op 24 oktober Hiermee kunnen spelers hun eigen steden bouwen en simuleren “ontwikkelen en communiceren” speler keuzes.

READ  Heeft "Diablo 4" seizoen 2 het spel echt opgelost? Soort van

De keuzes van spelers kunnen een stad in de richting van utopie of dystopie doen kantelen.

De simulatie van City Skylines 2 “reageert” op de beslissingen van de speler door middel van Verkeersongevallen als de wegen in de stad niet goed onderhouden zijnEn Afval stapelt zich op op vuilnisbelten in de stadEn Verstikking door verbranding van niet-hernieuwbare energiebronnenEn Riolering vervuilt de watervoorziening van een stad als het slecht wordt afgevoerd.

“Andere voertuigen wijken indien mogelijk uit, zodat voertuigen van hulpdiensten sneller op hun bestemming kunnen komen”, aldus de ontwikkelaars van City’s Skylines 2.
Cities Horizons 2 / Fenomenale ranglijst

De ontwikkelaars hebben eerder screenshots vrijgegeven van de real-world elementen van de game, Zoals het breken van generatie Z En werk in de gevangenis.

“Voor tieners is geld de belangrijkste factor: ze zoeken naar goedkope opties tijdens het reizen, of het nu gaat om vervoer of parkeergedrag”, zegt ze. zeiden de ontwikkelaars in een blogpost in juniWijzen op de noodzaak om goedkoop vervoer te bouwen voor een stad om haar straatarme jeugd tegemoet te komen.

De vorige game van Colossal Order, Cities Skylines, Het werd uitgebracht in 2015 en er zijn medio 2022 meer dan 12 miljoen exemplaren van verkocht. De game is het onderwerp geworden van veel virale video’s op YouTube.

In 2018 is er één video op YouTube geplaatst Bevat een maker die het afvalwater van een hele stad in een vulkaan dumpten trok meer dan 10 miljoen kijkers.

Video met een professionele stedenbouwkundige Het spel gebruiken om zijn ideale stad te ontwerpen Hij legde de principes achter een goede stedenbouwkundige planning uit, die meer dan 7,5 miljoen views had.

READ  Play-In Picture: Maak de weg vrij voor het einde van 15 drukke games

Het spel lijkt veel van de sociale en economische problemen te simuleren waar jongeren tegenwoordig mee te maken hebben. Generatie Z worstelt met een betaalbare huisvestingscrisis, een complexe financiële toekomst en steden die worstelen met vervuiling en slecht drinkwater.

Colossal Order reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar van Insider, verzonden buiten de normale kantooruren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *