Elden Ring krijgt een gratis upgrade voor Xbox Series X/S en PS5, combineert stealth, actie en meer

elden ring We hebben eerder vandaag de eerste trailer voor de game gekregen, maar we hebben ook een heleboel nieuwe feiten over de game geleerd, waaronder enkele hints over de gameplay.

Als je de langverwachte Elden Ring-gameplaydemo wilt zien, klik dan eerst op deze link en kom hier terug voor de echte roddels.

Elden Ring wordt uitgebracht op 21 januari en is beschikbaar op pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S. Die ondersteunt Smart Delivery op Xbox-consoles, evenals een gratis upgrade naar PS5 voor spelers die de PS4 kopen versie.

Kijk op YouTube

Een persbericht van Bandai Namco verklaarde ook dat de game een mix van actie en stealth-gameplay zal bevatten, waarbij spelers worden aangemoedigd om te kiezen tussen stijlen om de overhand te krijgen over vijanden en monsters met de titel.

“De Elden Ring geeft spelers de mogelijkheid om hun eigen pad door zijn wereld uit te stippelen”, aldus een persbericht van Bandai Namco. “Kies ervoor om felle gevechten aan te gaan tegen angstaanjagende vijanden of profiteer van de stealth- en vechtsystemen van de game om de overhand te krijgen. Het is aan de speler om te beslissen hoe hij de vele uitdagingen waarmee hij wordt geconfronteerd, aanpakt.”

Er is ons ook verteld dat de game meer meeslepende omgevingseffecten heeft dan we in eerdere FromSoftware-titels hebben gezien. “Met een enorm en naadloos landschap met natuurlijk weer en voortgang in de tijd van de dag, zullen spelers volledig worden ondergedompeld in de wereld van Elden Ring terwijl ze aan hun reis beginnen en hun eigen pad kiezen”, zegt het persbericht.

“Rijd te voet of te paard, alleen of online met vrienden door grasvlaktes, kloven en weelderige bossen.” De wereld omvat ook torenhoge bergen, adembenemende kastelen en “andere sites van grootsheid op een schaal die nog nooit eerder in de titel van FromSoftware is gezien.”

Hidetaka Miyazaki, Director FromSoftware: “Met Elden Ring hebben we al onze expertise in duistere fantasie- en actie-RPG’s in de Dark Souls-serie toegepast om een ​​gedurfde en klassieke evolutie van het genre te creëren.”

“We hebben een wereld gecreëerd die rijk is aan een ongelooflijk gevoel voor schaal, gebaseerd op de legendes die George RR Martin voor de game schreef. Elden Ring is een wereld vol mysterie en gevaar, klaar voor verkenning en ontdekking; een drama waarin verschillende personages pronken met hun charmes en bijbedoelingen. We hopen van harte dat je het leuk vindt om het zelf te ervaren.”

')); }); }); }

READ  Valheim komt naar de PS5 of Xbox Series X | S of Switch?
Written By
More from Vanessa Hale

Hoe u een Xbox One kunt resetten die klaar is om te verkopen

Of je nu gewoon een bug probeert op te lossen of je...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *