Elder Scrolls Online wilde Dwemer verkennen, maar Todd Howard zei nee

The Elder Scrolls-serie uit RPG-spellen Het heeft een groot aantal mysteries, en een van de meest interessante daarvan is Dwemer, een oud ras dat op mysterieuze wijze is verdwenen. Sheikh Scrolls online Hij wilde enig licht werpen op dat verhaal, maar Bethesda Executive Producer Todd Howard was niet zo enthousiast.

In een interview met DetectivespelRich Lambert, Creative Director van Elder Scrolls Online, onthulde dat Dwemer actief was MMORPG-spelTekentafel, maar het project werd snel afgeblazen. “We gingen het pad af op een punt waar we de dingen van Dwemer aan het verkennen waren. Lambert legde uit dat iedereen erover wilde weten, en wij wilden het ook weten, en daar gingen we diep op in”, en ze wil ons eraan herinneren dat dit iets is dat we nooit zullen doen, en we zullen nooit uitgaan om een ​​geheim en geheimen Dwemer te bederven. Maar we hebben het pas ontdekt, dus we hadden een goed idee hoe we dit moesten doen. “

Dwemer was een oud elvenras in Tamril, dat verdween tijdens de Slag om de Rode Berg. Volgens de legende vond de architect van Dwemer, Kagrenac, een manier om de kracht van Lorkhan’s hart, een Aedrisch artefact, te activeren en te benutten tijdens de strijd om zijn ras te verdedigen. Het is niet bekend wat er daarna precies gebeurde, behalve dat alle Dwemers uit Tamriel spoorloos verdwenen op één na.

Je ontmoet een lid van de race, Yagrum Bagarn, in Morrowind. Hij was in een andere wereld toen het hart werd gebruikt, en hij werd achtergelaten. Hij deed onderzoek naar wat er was gebeurd en probeerde de verblijfplaats van zijn mensen te achterhalen, maar het mocht niet baten.

READ  Rajasthan Crisis: Rajasthan-spreker gaat naar het Hooggerechtshof: op weg naar een constitutionele crisis

Gezien de opwinding van de mogelijkheden, zal het duiken in dit alles, zowel voor spelers als voor Bethesda, het soort mythe zijn dat het beste aan de verbeelding wordt overgelaten. wat is er gebeurd? Vervang het zelf – de puzzel is altijd interessanter dan het antwoord.

Hier is een uitgebreide uitleg van Dwemer:

Dit alles gezegd hebbende, had je Dwimmer misschien voor hem bewaard The Elder Scrolls 6? Reken daar niet op, maar het maakt het zien van meer Tamriel interessanter.

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Elder Scrolls op internet wilde Dwemer verkennen, maar Todd Howard zei nee”, “type”: “post”, “category”: “the -old-scrolls-online”}, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Bethesda Softworks”, “genre”: “MMO”, “title”: ” De scripts Elder Online: Tamriel Unlimited, “Species”:[“MMO”,”FPS”,”RPG”]}}}}

Written By
More from Aubrey Mason

Fans zijn niet toegestaan ​​bij de thuiswedstrijden van Eagles, Phillies

Zowel de Philadelphia Eagles als de Phillies mogen in 2020 geen thuiswedstrijden...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *