Engeland speelt het wachtspel terwijl All-Stars moeite hebben om een ​​team te maken

Afwachten: Engeland coach Sean Wayne.  Foto door Alan Mackenzie / SWpix.com
Afwachten: Engeland coach Sean Wayne. Foto door Alan Mackenzie / SWpix.com

Engeland wachtte gisteravond nog steeds om te weten tegen welke spelers ze zouden opstaan ​​​​in de opwarmwedstrijd van het WK van vrijdag.

De line-up van de UN All-Star zou gisteren worden onthuld, maar na een dag van controverse is de aankondiging uitgesteld tot vanmorgen.

Deelname In onze dagelijkse nieuwsbrief

Het nieuws Snijd door het lawaai

De wedstrijd, de eerste voor Shaun Wayne die de leiding heeft over Engeland, zal plaatsvinden op een moment dat de angst toeneemt voor een nieuwe golf van verstoringen door het coronavirus in de Premier League.

Ontvangen: Wakefield’s voorwaartse Joe Westerman’s In-Form-kaart. Foto door Alex Whitehead / SWpix.com

Leeds Rhinos, wiens laatste twee wedstrijden werden uitgesteld nadat acht spelers positief testten op het virus en anderen in nauwe isolatie werden gedwongen, hervatte gisteren de training na een onderbreking van 12 dagen.

Maar Hull KR werd de laatste club die om uitstel vroeg na drie positieve tests in het weekend, en dat waren er vorige week twee.

Negen andere spelers werden gedwongen in isolatie als nauwe contacten.

De thuiswedstrijd van East Yorkshire FC tegen St. Helens is afgelast en de training is uitgesteld tot morgen, wanneer er weer een ronde van PCR-tests zal plaatsvinden.

Hoofdpersoon: Leeds Rinus Luke Gill. foto van Bruce Rawlinson

Rovers waren niet vertegenwoordigd in de Engelse ploeg en hun spelers die waren toegewezen aan de All-Star-selectie werden weggelaten.

Managers, die zien dat hun team al verzwakt is door blessures, Covid-gevallen en oproepingen in Engeland, zijn terughoudend om spelers toe te staan ​​​​zich aan te sluiten bij de All-Stars-selectie op vrijdag, wat hun selectiemogelijkheden voor de volledige ronde van Premier League-wedstrijden deze week zal beperken.

Na de gesprekken van gisteren tussen clubs en het bestuursorgaan, zei een RFL-woordvoerder dat de bevestiging van het All Stars-team “helaas, maar onvermijdelijk, is uitgesteld tot [this] ochtend”.

“Dit is om de teamleiding vanavond extra tijd te geven om de afspraken af ​​te ronden.”

De wedstrijd van vrijdag is een van de slechts twee opwarmwedstrijden voordat Engeland op 23 oktober aan zijn WK-campagne tegen Samoa in Newcastle begint en wordt als cruciaal beschouwd voor Wayne’s voorbereidingen.

De Engelse coach bracht gisteren zijn selectie terug van de 24 spelers die vorige week werden aangesteld tot 19, waaronder Leeds’ Ash Handley, Luke Gill, Mikullage Oldske en Wakefield Trinity-duo Race Lane, Joe Westerman en Paul McShane van Castleford Tiger.

Leeds zal vrijdag terugkeren naar wedstrijden in Salford Red Devils, maar manager Richard Agar gaf toe dat hij niet zeker weet hoe hij, met blessures en Covid die zijn team al heeft uitgeroeid, in staat zal zijn om een ​​team samen te stellen.

Een mogelijke optie is om de Rhinos-wedstrijd op Salford met twee dagen uit te stellen tot zondag, zodat spelers terug kunnen naar een back-up van hun tests halverwege het seizoen.

Trinity ontvangt gast Wigan Warriors op donderdag, wanneer Castleford het opneemt tegen gast Catalan Dragons.

Noch Hull, noch de Huddersfield Giants, die elkaar vrijdag ontmoeten, zijn vertegenwoordigd in de Engelse ploeg, maar beide zouden zich zorgen maken dat ze verzwakt zouden kunnen worden door spelers die worden opgeroepen voor de All-Star.

Handley, Oledzky en McShane behoren tot de zes niet-verwante spelers in de Engelse ploeg.

De anderen zijn Tom Davies uit Catalonië, Morgan Knowles uit St. Helens en Joe Philbin uit Warrington Wolves.

Spelers die vorige week uit de line-up zijn geschrapt, zijn free agent George Williams, Toby King van Warrington, Jermaine McGilvary, Jake Wardle van Huddersfield Giants en Dan Sargenson van Salford.

Sarginson werd voor drie wedstrijden geschorst nadat de NFL Game Review Committee hem beschuldigde van spraakmakende inmenging in de overwinning van afgelopen vrijdag op Huddersfield.

Teamgenoot James Greenwood werd ten onrechte ontslagen voor het incident, maar de beoordelingscommissie vernietigde zijn rode kaart.

Salford’s Greg Burke kreeg een boete van één wedstrijd voor een hooggeplaatste B-inmenging in hetzelfde spel, en diskwalificeerde hem ook van de ontmoeting met Rhinos.

Voormalig Wigan-spits Brad Singleton zal twee wedstrijden missen, waaronder de reis van deze week naar Wakefield, nadat hij afgelopen weekend werd beschuldigd van een klasse C-achtereind tegen KR Hull.

Twee Leeds Rhinos, twee van York City Knights en vijf van Castleford Tigers, werden geselecteerd in een 19-koppige selectie voor de Women’s England Test tegen Wales in Warrington op vrijdag, dat de titelrol speelde in de herenwedstrijd.

Leeds-vleugelspeler Fran Goldthorpe, die twee pogingen scoorde in de Grand Final-overwinning van 2019 op Castleford, is klaar voor haar eerste wedstrijd.

De line-up voor neushoorns omvat ook Caitlin Bevers, en Holly Dodd van Emma Lumley en Castleford – die op 16-jarige leeftijd geschiedenis schreef in de Challenge Cup-finale van 2019 – strijden om hun internationale debuut.

Shauna Howell, Georgia Roach en Tara Stanley zijn andere vertegenwoordigers van de Tigers.

Het team bestaat ook uit Grace Field en Kelsey Gentles, die eerder dit jaar vanuit Castleford bij York kwamen.

De 19-koppige Engelse selectie bestaat uit: John Bateman (Wigan Warriors), Daryl Clark, Mike Cooper, Ben Curry (allen Warrington Wolves), Tom Davis (Catalan Dragons), Liam Farrell (Wigan), Luke Gill, Ash Handley (beiden). Leiden). Neushoorn) Morgan Knowles (St. Helens), Rhys Lane (Wakefield Trinity), Johnny Lomax (St. Helens), Paul McShane (Castleford Tiger), Tommy MacKinson (St. Helens), Mikolaj Oldzky (Leeds), Joe Philbin, Stephen Ratchford (beiden zijn Warrington), Sam Tomkins (Catalonië), Alex Walmsley (St Helens), Joe Westerman (Wakefield).

Het damesteam in Engeland is: Emily Rodge (St Helen, aanvoerder), Caitlin Bevers (Leeds Rhinos), Chantelle Crowell, Judy Cunningham (beiden St Helens), Holly Dodd (Casselford Tigers), Grace Field, Kelsey Gentiles (beiden York City .), Fran Goldthorpe (Leeds), Amy Hardcastle (St. Helens), Shauna Howell (Casselford), Tara Jones (St. Helens), Emma Lumley (Castleford), Vicki Molyneux (Wigan), Carrie Roberts (St. Helens), Georgia Roach (Castleford), Beth Stott (St. Helens), Tara Stanley (Castleford), Paige Travis (St. Helens), Georgia Wilson (Wigan Warriors).

READ  'His Time': Marmol gekruid met traditie en gevormd in het moderne spel, neemt de taak van Cardinals' manager over | St. Louis Cardinals
More from Madison Garrett
Later deze week begint de derde uitzending van geen helden meer
Een aankomende release die meer aandacht zou kunnen krijgen, is The Next...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *