Mobiele games blijven populair in 2020, maar waarom?

Het gaming-landschap is de laatste tijd dramatisch verbeterd, met technologische innovatie speelt een grote rol in zijn allround progressie. Gamen op mobiele telefoons is daar een bewijs van, met de vooruitgang die de afgelopen tijd is geboekt dankzij de geavanceerde smartphones die we nu tot onze beschikking hebben, naast de mogelijkheid om een ​​scala aan verschillende games te spelen.

Met meer grafisch geavanceerde consoles die er zijn, net als de nieuw uitgebrachte PlayStation 5, gamen met mobiele telefoons hangt er nog steeds erg in. Gamen op een telefoon is zelfs populairder dan ooit tevoren. Er blijft ook hitrelease na hitrelease verschijnen op de gokscene van mobiele telefoons, en daarom behoudt het zijn toegewijde en loyale aanhang en waarom het ongetwijfeld hier is om te blijven.

Met zoveel andere gameconsoles die geavanceerdere games en betere grafische weergaven bieden, is het voor sommigen verbijsterd hoe mobiel gamen kan blijven concurreren. Hier zijn echter een paar redenen waarom dit het geval is.

Draagbaarheid factor

Het feit dat iedereen toegang heeft tot een mobiele telefoon en dat de games die we kunnen downloaden binnen een paar seconden kunnen worden geopend en gesloten terwijl je doorgaat met je dag, is een enorm verkoopargument voor veel gamers van mobiele telefoons. Console-gaming vereist veel meer tijd, moeite en toewijding, naast het feit dat games ook vaak moeilijker zijn, terwijl mobiel gamen het tegenovergestelde is. Je kunt een spelletje roulette starten zoals de creatie bij www.slotsheaven.com/uk/roulette met gemak terwijl je in de bus zit of op een afspraak wacht. Bovendien zijn games leuk en ontworpen om onderweg te worden gespeeld, en daarom passen ze perfect bij de allround gaming-ervaring van mobiele telefoons. Bepaalde, misschien meer gedetailleerde games zouden gewoon niet op mobiel komen omdat ze niet zouden passen. Mobiel gamen is draagbaar, de games zijn over het algemeen gemakkelijker te begrijpen en als gevolg daarvan hebben we een heel nieuwe doelgroep zien bereiken. Zelfs ouderen gamen nu ook!

READ  Hoe gratis Fire OB28 Advance Server te downloaden 27 mei 2021

Betere titels dan ooit tevoren

Met onze moderne, technologisch geavanceerde wereld die ons krachtigere mobiele telefoons brengt dan ooit tevoren, zijn de spelopties ermee verbeterd. Onze telefoons kunnen nu meer geavanceerde releases aan, en daarom zorgen veel ontwikkelaars van games ervoor dat ze mobiele games tegelijkertijd met hun pc- en consoleversies uitbrengen. Talloze games hebben een succesvolle overgang naar mobiel gemaakt, zoals PUBG, Fortnite en Mario Kart. Dit type overgang zal in de toekomst regelmatiger worden naarmate de algehele game-ervaring op mobiel steeds beter en beter wordt. De extra functies die u kunt kopen, zoals VR-headsets en joysticks voor een mobiel, maken ook een groot verschil.

(Afbeelding via https://twitter.com/mariokarttourEN)

Goedkope en gratis spellen

Console-gaming is niet goedkoop. In feite kan het soms ongelooflijk duur zijn, vooral als je rekening houdt met extra accessoires naast wat al een dure console is en games die ook zeker niet vriendelijk zijn voor de portemonnee. Mobiele games zijn daarentegen over het algemeen erg goedkoop of helemaal gratis, er is een scala aan games die toegankelijk zijn in zowel AppStore als Google Play, en ze zijn leuk en vermakelijk om te spelen. Mobiel gamen is zeker voor iedereen, terwijl consolegamen veel financiële investeringen vergt, naast het feit dat het onmogelijk is om een ​​verscheidenheid aan spellen te proeven zonder veel geld uit te geven. Mobiele games kunnen binnen enkele minuten worden gedownload, gespeeld en verwijderd. Games op een telefoon zijn over het algemeen ook gemakkelijker en gebruiksvriendelijker, en de meeste releases zijn ontworpen om te worden opgepakt en neergezet terwijl je doorgaat met je dag.

READ  De Microsoft Flight Simulator-patch vermindert de downloadgrootte van games aanzienlijk

Written By
More from Eda Greene

De Hit Mobile Game heeft dit jaar maar liefst $ 1 miljard verdiend

Er is altijd van uitgegaan dat Niantic’s populaire mobiele game Pokemon GO...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *