Epic onthult de volgende gratis game

Het is donderdag en je weet wat dat betekent – nog een ronde gratis pc-games uit de Epic Games Store. Deze week krijg je de schattige avontuurtitel Pine, en zoals altijd onthulde Epic volgende week ook een freebie. Fans van avonturengames moeten in contact blijven, want The Lion’s Song is een prachtige ervaring in klassieke tik- en klikavonturen.

Je zult in staat zijn om het leeuwenlied uit het gewone te halen Epic Games Store-promotiepagina Donderdag 13 mei om 8 uur PDT / 11 uur EDT / 16 uur GMT. Het staat daar een hele week, waarna het wordt ingewisseld voor een ander gratis geschenk. Zoals altijd koop je het spel voor nul dollar, en het blijft in je bibliotheek, net als elk spel waarvoor je zou kunnen betalen.

The Lion’s Song is een verhaal dat wordt aangedreven door een personage dat zich afspeelt in de vroege jaren 1900 in Oostenrijk. Elk van zijn afleveringen richt zich op een ander personage dat worstelt om zijn stempel op de wereld te drukken, en culmineert in een finale waarin jouw keuzes het resultaat vormen voor alle vier de personages. Het wordt goed beoordeeld door zowel critici als gamers, en het lijkt de moeite waard om te kijken of je een fan bent van verhalende avonturen.

Bekijk de trailer voor het nummer The Lion hieronder.

Er zijn zoals altijd gratis Steam-spellen – en je kunt spelen de eerste aflevering Lion song nu gratis.

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Epic onthult de volgende gratis game”, “type”: “post”, “category”: “the-lions-song”}, Gebruiker: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Mi’pu’mi Games GmbH”, “genre”: “Puzzle”, “title”: “The Lion’s Song”, “Genres:[“Puzzle”]}}}}

READ  Fortnite seizoen 6 voegt een 'ervaring' voor één speler toe

Written By
More from Max Mcgee

Een fan van Dota 2 herschept de runen als een coole tekenfilm

Runen zijn een zeer bekende – en zeer nuttige – functie in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *