Er zijn ten minste twee afzonderlijke games in Silent Hill in ontwikkeling

Konami, het bedrijf achter Silent Hill, en Bloober Team, het bedrijf dat Layers of Fear en The Medium heeft gemaakt, werken officieel samen om games te produceren van “bestaande en nieuwe IP’s”. Na jaren van geruchten over een nieuwe inzending in de Silent Hill-serie, is dit een moment van grote hoop voor fans – en volgens vertrouwde insiders staan ​​er verschillende Silent Hill-games in de pijplijn.

Project Bloober is in feite een Silent Hill-game, zoals VGC Meldingen via anonieme bronnen. De outlet herhaalde ook zijn eerdere berichten dat Konami een afzonderlijk Silent Hill-spel had uitbesteed aan een “prominente” Japanse studio. De in Japan ontwikkelde Silent Hill is beschreven als een “vertrek” van eerdere games in de serie.

Dit maakt deel uit van wat door Konami wordt beschreven als een grote inspanning om externe studio’s hun eigen IP te laten beheren, na de teleurstelling van games als Metal Gear Survive. Er zijn naar verluidt ook nieuwe Castlevania- en Metal Gear Solid-games in de planningsfase als onderdeel van dit initiatief.

Terwijl we moeten wachten op officiële bevestiging, lijkt het erop dat Konami Silent Hills op de meest letterlijke manier nieuw leven inblaast: door meerdere Silent Hills te creëren.

Voor meer horrorspellen om te spelen in de afwezigheid van Silent Hills, kun je deze link volgen.

{“plan”: {“page: {“content”: {“title: “er zijn naar verluidt twee afzonderlijke games op Silent Hill in ontwikkeling”, “type”: “news”, “category”: “silent” – hill-4-the-room “},” gebruiker “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Konami “,” genre “:” Survival “,” title “:” Stil Heuvel 4: De Kamer “,” Soort”:[“Survival”]}}}}

READ  Roguebook, een nieuw spel van Richard Garfield van Magic The Gathering, wordt begin juni gelanceerd

Written By
More from Max Mcgee
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *